"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זינדין זידאן: "לא חושב שאני אסון כמאמן"
לאחר שספג ביקורות בתקשורת וזכה לכינוי "מזליסט", מאמן ריאל מדריד הגיב בציניות: "הדבר החשוב ביותר הוא השחקנים" • על עתידו: "אי אפשר לדעת הכל, אני אף פעם לא חושב על העתיד תוך כדי העונה, אני אף פעם לא מדבר על זה"
צילום: אי.פי.אי // זידאן. נשאר צנוע

זינדין זידאן: "לא חושב שאני אסון כמאמן"

לאחר שספג ביקורות בתקשורת וזכה לכינוי "מזליסט", מאמן ריאל מדריד הגיב בציניות: "הדבר החשוב ביותר הוא השחקנים" • על עתידו: "אי אפשר לדעת הכל, אני אף פעם לא חושב על העתיד תוך כדי העונה, אני אף פעם לא מדבר על זה"

, עודכן

בשבוע האחרון זינדין זידאן הוכיח שוב שהוא מאמן לא פחות גדול מהשחקן שהיה. הצרפתי הצליח באחד השבועות הקשים ביותר של ריאל מדריד העונה, לסחוף את חניכיו לניצחון יוקרתי בקלאסיקו ולהעפיל לחצי גמר ליגת האלופות על חשבון ליברפול.

היום (שבת), יממה לפני משחק ליגה חשוב נוסף מול חטאפה בחוץ, זידאן התייחס לביקורות שהוא סופג ולכך שלא מעט פרשנים טוענים שיש לו מזל הרבה יותר מיכולות טקטיות.

“מה שאגיד על הביקורות לא ישנה שום דבר", אמר. "זה נכון שיש לי הרבה מזל להיות כאן, אבל אני לא חושב שאני אסון כמאמן, אך גם לא הטוב ביותר. זה חשוב שתהיה תשוקה ואני יודע איפה אני נמצא, הדבר החשוב ביותר הוא השחקנים. יש הרבה דיבורים, אבל אני מעדיף לדבר על כדורגל ולא על הדברים האלה”, הוסיף.

על ההצלחה בשבוע האחרון והשאיפות להמשך העונה: “יש לנו עשרה משחקים ב-30 ימים ואני שמח שאנחנו בחיים גם בליגה וגם בליגת האלופות. אני נהנה ממה שאני עושה בכל יום ומהעבודה שלי, השחקנים שלי ניצחו הרבה וזכו בהרבה תארים, אבל הם תמיד רוצים עוד וזה מה שנהדר בעבודה שלי כמאמן. אנחנו יודעים לעבוד קשה ואפילו לסבול וכדי לנצח אנחנו צריכים לעשות את זה”.

עם ואסקס. "נהנה ממה שאני עושה" // צילום: אי.פי.אי
עם ואסקס. "נהנה ממה שאני עושה" // צילום: אי.פי.אי

על עתידו בריאל: "אף אחד לא יודע מה יהיה בעתיד, אבל אני שמח בשבילו. אני באמת לא יודע מה יהיה בהמשך, יכול להיות גם חוזה ל-4 או 5 שנים ושהמאמן יעזוב מחר, או גם הפוך עם חוזה לעונה אחת ולהישאר זמן רב יותר. זה לא משנה כלום. אי אפשר לדעת הכל, אני אף פעם לא חושב על העתיד תוך כדי העונה, אני אף פעם לא מדבר על זה, גם לא כאשר אמרו בתקשורת שזידאן צריך להיות מפוטר. להרבה אנשים יש ספקות לגביי ולגבי ריאל מדריד, אבל לנו אין ספקות, השחקנים מעורבים מאוד”.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...