"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גנץ בטקס קצינים ונגדים מצטיינים: "אתם כאן כי הנחישות שלכם לא הייתה חד פעמית"

הטקס נערך בקריה וחולקו בו 32 תעודות הצטיינות • באירוע, הודיע שר הביטחון כי שליש ממשרתי היחידות הטכנולוגיות יגיעו מהפריפריה החברתית והגאוגרפית של המדינה

,עודכן
0השמעה
גנץ בטקס קצינים ונגדים מצטיינים, צילום: טל עוז / משרד הביטחון

שר הביטחון, בני גנץ והרמטכ"ל רא"ל אביב כוכבי, העניקו היום (חמישי) תעודות הצטיינות ל-32 קצינים ונגדים מצטיינים, באירוע שנערך בקריה בתל אביב.

לע"מ

גנץ אמר בפתח דבריו: "כולכם מנהיגים שהולכים קדימה מבלי לעשות חשבון, מפני שאתם יודעים שהחיילים שלכם ילכו אחריכם בבטחה.

"מה שהביא אתכם לכאן זו ההבנה שצה"ל הוא שליחות. עיקר משימת הצבא הוא הגנה על הארץ ופגיעה באויבנו, ולצד זאת צה"ל גם נרתם גם למשימות אזרחיות שרבים מכם לוקחים בהן חלק".

גנץ: "שליש ממשרתי היחידות הטכנולוגיות יגיעו מהפריפריה",צילום: טל עוז / משרד הביטחון

גנץ התייחס לגיוון הקיים בצה"ל ואמר: "גיוון זו הדרך להגיע לכל מי שיכול לתרום, גם אם לא ידע או חשב על כך במקור. גיוון הוא מיצוי היכולות והכשרונות שהחברה הישראלית התברכה בהם. הוא האפשרות לשמוע אנשים שחושבים אחרת, ומביאים פתרונות אחרים. לכן החלטנו, הרמטכ״ל ואני, להציב יעד – שליש ממשרתי היחידות הטכנולוגיות יגיעו מהפריפריה החברתית והגאוגרפית של מדינת ישראל. לכן אנחנו מקדמים נשים לעמדות מפתח, ופותחים מסלולים שיאפשרו גם ליותר ערבים, חרדים, נשים דתיות ובני ובנות כל הדתות והעדות לשרת ולהתנדב. זו הסיבה לחיזוק הפרויקט הלאומי של מעבר צה"ל דרומה".

גנץ: "תחושת השליחות, האחריות, המיצוי ומגוון האפשרויות, הם מה שאנחנו מציעים לכם",צילום: טל עוז / משרד הביטחון

עוד אמר: "לצד הגיוון, אנחנו מבינים היטב את החשיבות של שמירה על האנשים, מחזקים את האפשרויות במסלולי הקבע ועומדים על כך שגם הקצין הקרבי ביותר או הקצינה הקרבית ביותר, יזכו למעטפת שתאפשר להם לחיות חיי משפחה. ושגם הטכנולוג והכלכלן, ירגישו את תחושת השליחות, וחלק מחזית אחת".

לסיום אמר גנץ כי צה"ל לא יכול ולא צריך להתחרות בחברות גדולות ובשוק הפרטי כי תחושת השליחות, האחריות, המיצוי ומגוון האפשרויות, הם מה שצה"ל מציע להם: "אני, ששירתי בצה"ל קרוב ל-40 שנה למדתי שזה היה שווה יותר מכל סכום שבעולם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר