"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רשימת העבודה: "שמאלנית מקודמתה"

"לרשימה כזו יהיה קשה לקחת קולות מהמרכז ימין" • הפריימריז בבית היהודי: " הרשימה עוד תשתנה אחרי הבחירות"

,עודכן
0
 ,

מפלגת העבודה הרכיבה את רשימתה לכנסת. השאלה הגדולה היא האם הרשימה, המורכבת מיחימוביץ', סתיו שפיר ושמולי באמת יכולה להתמודד מול רשימת הליכוד. " זאת לא שאלה של בחינת הרשימה בלבד", אומר הכתב הפוליטי של NRG זאב קם שהתארח היום באולפן ישראל היום. "צריך לזכור שכשאדם מגיע לבחור מפלגה הוא כמעט תמיד מסתכל על מי עומד בראשה.

מגישה: ליטל שמש צילום: דורון פרסאוד מאפרת: אומאי שטרית

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

לדעתו של קם מפלגת העבודה הולכת שמאלה: "כשמנתחים את הרשימה ניתן לראות דמויות כמו סתיו שפיר, שלי יחימוביץ' ומירב מיכאלי בעשירייה הראשונה, לכן ניתן להגיד שזו רשימה שהיא הרבה יותר שמאלנית מזו הקודמת. אנשי המחאה כמו שפיר ושמולי מתוייגים כשמאלנים לכן יהיה מאוד קשה לקחת קולות מהמרכז ימין".

בסוגיית הנשים, ללא ספק שלמפלגת העבודה ישנו יתרון", מציין קם. "העניין הזה אמור להיות מתוקן על ידי הליכוד באמצעות תיקונים בשריונים ברשימה". קם התייחס גם לשביעות הרצון מהרשימה בעיניו של היו"ר יצחק הרצוג: "אם הייתה להרצוג אפשרות לבנות את הרשימה לא כך היא הייתה נראית אצלו. הוא היה רוצה לקדם את המקורבים לו שתמכו בו בבחירות לראשות המפלגה כמו איתן כבל".

הבית היהודי: חצי רשימה כבר סגורה

זאב קם מציין כי לפחות חצי מרשימת הבית היהודי כבר ידועה מראש. "בנט יראה רבים מהמקורבים שלו ברשימה בזכות שריונים רבים שנעשו. אני מניח שדמות כמו רונן שובל זה אדם שבנט היה רוצה לראות ברשימה, כך גם דני דיין לשעבר יו"ר מועצת יש"ע. הוא יהיה שמח מאוד גם לראות את ח"כ איילת שקד ואורי אורבך גבוה ברשימה".

"בנט ירצה מאוד לפנות לקהל מאוד רחב של אנשים. אם זה בכמות החילונים שיהיו ברשימה. איזו רשימה שלא תהייה בפריימריז האלה בבית היהודי היא תתוקן. לבנו יש אדם אחד נוסף לשריין אדם אחד או שניים אחרי הבחירות המקדימות, חוץ מינון מגל שכבר שוריין. לכן, בנט יוכל לאזן את הרשימה לכיוון החרד"לי או החילוני – מה שייאלץ לאחר הבחירות האלה".

מסתמן: הדלק יירד מתחת ל־6 ש' לליטר

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר