"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

“מועתק”: אביחי דיי נגד אדל בספלוב

אביחי דיי תוקף את הקולקציה של אדל בספלוב בטרמינל איקס וטוען שהיא העתק של הלסה הוסק. בספלוב משיבה באירוניה ומסיימת בעקיצה

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Loading...

“מועתק”: אביחי דיי נגד אדל בספלוב

אביחי דיי לא חסך מילים כשנחשף לקולקציה החדשה של אדל בספלוב בטרמינל איקס. לטענתו, כל פריט בה “מועתק ברמת הגרביון” ממותג האופנה של הדוגמנית הלסה הוסק. בספלוב, כרגיל, לא נשארה חייבת והשיבה לו בפוסט ארוך שלא השאיר מקום לספק היא נהנית מכל רגע מהסערה.

אביחי דיי: “זה חסר מעוף ופתטי”

הסטייליסט והיוצר אביחי דיי פרסם פוסט חריף נגד הקולקציה החדשה של אדל בספלוב בשיתוף טרמינל איקס. לדבריו, “כל הקולקצייה מועתקת ברמת הגרביון לקולקצייה של הדוגמנית הלסה הוסק, בעלת המותג הלסה סטודיוס. זה חסר מעוף ופתטי”. דיי לא חסך ביקורת גם כלפי שוק האופנה המקומי, שלטענתו “מעדיף חיקויים נוצצים על פני מקוריות אמיתית”.

אביחי דיי נגד אדל בספלוב ,
אביחי דיי נגד אדל בספלוב,
אביחי דיי נגד אדל בספלוב, צילום: צילום מסך

אדל בספלוב: “כולם מעתיקים מכולם”

בספלוב לא נשארה אדישה. בתגובה חריפה לא פחות כתבה: “קודם כל אין צורך להיות רותח מעצבים חס ושלום, תנשום, תשתה מים קרים עם קרח ומבטיחה שיעזור. דבר שני, מעולם לא קראתי לעצמי מעצבת אופנה ולכן אני לעולם לא אציג בשבוע האופנה”.

בהמשך הוסיפה: “לא יודעת אם אתה יודע, אבל כולם מעתיקים מכולם גם מעצבי על עולמיים. גזרות, ג’ינסים, שמלות הכל מהכל. אני רק מנגישה את המחירים לאלה שלא יכולות לרכוש אצל הלסה”.

אדל בספלוב ואביחי דיי, צילום: צילום מסך

עקיצה לסיום

בספלוב סיימה את הפוסט עם עקיצה אישית במיוחד: “יודעים מה הכי עצוב בתעשייה הזאת? כשאביחי ביקש ממני לפרגן לו לעסק עשיתי את זה במלא אהבה ופרגון. זאת התעשייה וזה עצוב שככה אנשים מתנהגים ולכן אני לא סומכת על אף אחד. מקווה שהעליתי לו את הטראפיק”.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...