אור לו ואדל בספלוב מציגות: סולחה בנשיקה

אחרי שעבר בין שתי הכוכבות חתול שחור, הן החליטו לשים סוף לסכסוך ולבשר לעולם על הסולחה בנשיקה. כי מה יותר צועק לעולם "השלמנו" מאשר החלפת נוזלים?

אור לוזון ואדל בספלוב מתנשקות. צילום: אינסטגרם

אדל בספלוב ואור לוזון הן שתיים מהכוכבות המוכרות בביצה. במשך שנים הן הציגו חברות יציבה אך בשנה החולפת הדרמה הגיעה עד אליהן והחברות הקרובה הסתיימה.

בחודש נובמבר האחרון לוזון ערכה חנוכת בית, אליה לא הוזמנה בספלוב - מה שעורר לא מעט סימני שאלה אצל העוקבים. אדל התייחסה בזמנו למצב הסבוך והגיבה בחשבון האינסטגרם שלה: "אני אוהבת אותה מאוד. אנחנו לא חברות כבר תקופה. היא ממש לא צריכה להזמין אותי. אנחנו לא חברות כבר הרבה זמן". אלא שהיום (ב') יונת השלום הגיעה לביקור.

אור לוזון, אדל בספלוב, צילום: לירון מולדובן

 

השתיים נפגשו הערב בבר המצווה לבנו של ערן ושי זהבי, וכנראה שהגיעו לפיוס. הדיי-ג'יי חביב הסלבס איב חכמון תיעד את לוזון ובספלוב חולקות נשיקה ולוזון שקלטה את הפונטציאל, שיתפה את התמונה וכתבה: "סידרנו לכם אייטם הרגשנו שמשעמם".

אור לוזון ואדל בספלוב מתנשקות, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו