"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

״תתפללו בשביל כולנו״: שניר ושי מתגרשים

הפרידה הרישמית של יוצאי ה״אח הגדול״ וההורים של אלארי הקטן עולה שלב ומחר השניים יפגשו לדיון רשמי על הסדרי הראייה לבנם

אביטל אביב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי הגירושים ועזיבת באר שבע, הגיעה למיון. שי עופרי עם גרושה שניר בורגיל , אורי חיון
אחרי הגירושים ועזיבת באר שבע, הגיעה למיון. שי עופרי עם גרושה שניר בורגיל. צילום: אורי חיון

הסאגה סביב הפרידה של שיר עופרי ושניר בורגיל מגיעה לנקודת רתיחה: השניים צפויים להתחיל מחר (רביעי) הליך רשמי של גישור בנוגע להסדרי הראייה של בנם הבכור, אלארי.

בורגיל, שעד כה ניסה לשמור על פרופיל נמוך יחסית, שיתף הערב סטורי אישי במיוחד, שבו פנה לעוקביו וחשף את הקושי שבתקופה הנוכחית:"התלבטתי כל כך אם לשתף אתכם או לא... אבל אתם חלק בלתי נפרד מהמסע שלי. אני שואב מכם המון כוחות, החיזוקים שלכם, האהבה שלכם – זה לא מובן מאליו בכלל!"כתב.

סטורי של שניר, צילום: צילום מסך

המאבק על הסדרי הראייה

עוד חשף בורגיל כי מחר תיערך פגישת מהו"ת (גישור ראשוני בענייני משפחה), שבה ינסו הוא ושי להגיע להסכמות לגבי המשמורת על בנם. לדבריו, המטרה היא ״להגיע להסדרי ראייה ראויים ושווים לטובת הילד המדהים שלנו".

בפנייה מרגשת הוסיף: "מבקש מכם מעומק הלב, תתפללו בשביל כולנו שנגיע להסכמות הכי טובות ובריאות למען אלארי. ילד שלי, אני מתפלל שתזכה לגדול תמיד הכי קרוב לאמא ולאבא".

שי ושניר שמרו עד כה על פרידה שקטה יחסית, אך נראה שהיא עומדת להפוך לרשמית ומסודרת. האם הם יצליחו להגיע להסכם ללא דרמות נוספות? בינתיים, המעקב אחרי הסיפור הזה רק הולך ומתחמם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...