"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

פור-ריל

דיווח: ג'ף בזוס מנסה למכור את היאכטה

על פי דיווח ב-Page Six, יאכטת-העל קורו היא כבר לא רק סמל סטטוס של חצי מיליארד דולר, אלא גם מפעל לוגיסטי צף עם עלויות, מגבלות עגינה והרבה יותר מדי תשומת לב

,עודכן
0השמעה
מייסד אמזון, ג'ף בזוס. צילום: REUTERS/Ken Cedeno/Pool

על פי דיווח ב-Page Six, יאכטת העל קורו כבר לא רק סמל סטטוס של חצי מיליארד דולר, אלא גם מפעל לוגיסטי צף עם עלויות, מגבלות עגינה והרבה יותר מדי תשומת לב

על הנייר, יאכטה באורך כ-127 מטרים נשמעת כמו חלום של מיליארדר. בפועל, לפי הדיווח, גםג'ף בזוסהגיע לשלב שבו קורו הפכה לגדולה מדי לניהול. איש העסקים האמריקני, כך נטען בדיווח, מנסה למכור את יאכטת העל שלו, שמוערכת בכ-500 מיליון דולר. בעולם הסלבס קוראים לזה פרידה. בעולם הנמלים קוראים לזה בעיית חניה עם שלושה תרנים.

קורו עלתה הון, ועכשיו היא עולה על העצבים

קורו, שנבנתה במספנת אושיאנקו בהולנד, נחשבת לאחת מיאכטות המפרש הגדולות בעולם. השם שלה מזוהה עם סמל מאורי של התחלה חדשה, ובמקרה של בזוס ההתחלה הזאת הגיעה עם שלושה תרנים גבוהים, בריכת שחייה עם רצפת זכוכית, שלושה ג'קוזים ועיצוב קלאסי בקנה מידה של חשבון אמזון.

קורו, היאכטה של ג'ף בזוס,צילום: Conmat13, CC BY-SA 4.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0>, via Wikimedia Commons

לפי מקורות מקצועיים בתחום היאכטות, קורו יכולה לארח עד 18 אורחים, עם בין 36 ל-40 אנשי צוות.

אחד הפרטים שזכו לסיקור סביב קורו הוא פסל העץ בחרטום. בחלק מהדיווחים נטען שהוא עוצב בהשראתלורן סאנצ'ס, אשתו של בזוס, אבל פרסומים אחרים טענו שמדובר בדמות מיתולוגית, פרייה, ולא בסאנצ'ס עצמה.

הירשמו לניוזלטר של ForReal ואנחנו נדאג שלא תפספסו שום דבר חשוב!

גדולה מדי למונקו, בולטת מדי לעולם

על פי הדיווח ב-Page Six, גורם המעורה בפרטים טען שקורו הפכה ל"גדולה מדי לניהול". לפי אותו דיווח, קורו לא הצליחה לעגון באזור גרנד פרי מונקו 2025, בין היתר בגלל המידות שלה.

היוותה השראה. לורן סאנצ'ס,צילום: TIMOTHY A. CLARY / AFP

גם סביב חתונת בזוס וסאנצ'ס בוונציה, ביוני 2025, דווח כי הגודל שלה הקשה על הגעה לאזורי לגונה.

לפי הדיווחים, קורו היא לא בדיוק כלי שיט שאפשר להחביא. היא גבוהה, עצומה, מזוהה מאוד, ובמצב כזה "פרטיות על המים" נשמעת בלתי אפשרית.

עוד ספינה, עוד חשבון

ולקורו יש גם בת לוויה: אבאונה, ספינת תמיכה באורך כ-75 מטרים, שמוערכת בכ-75 מיליון דולר. לפי מקורות בתחום היאכטות, אבאונה כוללת מנחת והאנגר למסוק, שטחי סיפון לציוד ימי ואספקה נוספת. במילים פשוטות: ספינת תמיכה, שנועדה לשאת ציוד, כלי שיט קטנים ואספקה נוספת.

ג'ף בזוס ולורן סאנצ'ס נשואים,צילום: מתוך עמוד האינסטגרם של לורן סנצ'ז

לפי הדיווחים, עלות התחזוקה השנתית של קורו ואבאונה יחד מוערכת בכ-30 מיליון דולר, כולל צוות, דלק ותחזוקה. בשלב זה לא ברור אם אבאונה נכללת במכירה האפשרית או תישאר מיותמת.

אם קורו אכן תימכר, זו תהיה פחות פרידה רומנטית ויותר רגע שבו גם סמל סטטוס צריך למצוא מקום עגינה. וזה, כנראה, שיעור יקר במיוחד, גם אם יש בו שלושה ג'קוזים ובריכה שקופה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו