המבורגר טבעוני של שף עומר מילר

המבורגר טבעוני של שף עומר מילר

השף המפורסם חושף את המתכון שלו לקציצה עשירה בחלבון, תבלינים וירקות שתשדרג כל מנגל טבעוני

מצרכים:

  • 150 גר' (כ־3/4 כוס) עדשים כתומות מושרות שעה
  • 100 גר' (כחצי כוס) קינואה אדומה מבושלת
  • 1/2 בצל סגול
  • 1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
  • 2 שיני שום קלופות
  • 3 פלפלים אדומים טריים חפים מזרעים
  • מלח, פלפל
  • 25 גרם פירורי לחם
  • 1 כף שמן זית

אופן הכנה:

  1. טוחנים את העדשים והקינואה (רצוי במטחנת בשר, אבל ניתן גם במעבד מזון), מוסיפים לתערובת את שאר המרכיבים, פרט לפירורי הלחם ושמן הזית, ומוסיפים לטחון עד לקבלת עיסה דביקה.
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים את פירורי הלחם והשמן.
  3. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעה. בידיים משומנות יוצרים קציצות וצולים על גריל פחמים 3 דקות מכל צד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...