בשיתוף israeli kitchen
מרכיבים:
- 2 שיני שום קלופות
- כוס עלי בזיליקום טריים, ללא גבעולים
- חצי כוס פטרוזיליה
- 3 כפות שמן זית
- 400 מ"ל (2 כוסות) מים רותחים
- כפית מלח
- 350 גרם (שקית) קוסקוס רגיל של חברת "קוסקוס מזון"
אופן ההכנה:
- מניחים את השום, הבזיליקום, הפטרוזיליה והשמן במעבד מזון וטוחנים עד לקבלת תערובת קצוצה.
- מעבירים לקערה ומוסיפים את המים והמלח. מערבבים.
- שופכים את תוכן שקית הקוסקוס לסיר קטן, מוסיפים את עשבי התיבול עם המים ומערבבים היטב. מכסים את הסיר ומניחים לחמש דקות. פותחים את הסיר ומפוררים את הקוסקוס בעזרת מזלג. מגישים.
- כמובן, ניתן להכין בנפרד עוף, בשר, דגים או כל מנה עיקרית אחרת לבחירתכם.
המתכון באדיבות יעל דאבי מדף המתכונים "ישראלי קיטשן"
בשיתוף israeli kitchen
