עצמות מלאות מח עצם עסיסי עם בצל מקורמל וטוסטונים | צילום: אסף קרלה

עצמות מלאות מח עצם עסיסי עם בצל מקורמל וטוסטונים

פסח לקראת סיום ויום העצמאות כבר ממש בפתח • לכבודו, השגנו לכם מתכון מיוחד של אתי וירון ישפה, מבעלי "BLACK IRON", למנה בשרית מפנקת לכבוד החג, או סתם לכל אירוע חגיגי

מרכיבים:

עצמות מוח באורך 20 ס”מ חצויות לאורכן (מבקשים מהקצב)

מלח גס

פלפל שחור גרוס

בצל לבן

שמן זית

סוכר חום

הוראות הכנה:

לבצל המקורמל:
1.קולפים ופורסים את הבצל לפרוסות דקות.
2.מחממים שמן זית על אש גבוהה - מוסיפים את קוביות הבצל, מלח וסוכר חום ומערבבים היטב.
3.ממשיכים לבשל על אש נמוכה למשך 40-50 דקות, תלוי ברמה שאתם אוהבים.
4.לאחר 40 דקות - הבצל המקורמל מוכן עם טעם אגוזי נהדר.

למח עצם:
1.מביאים מים לרתיחה בסיר גדול. מוסיפים עצמות ומבשלים 10 דקות. מוציאים בזהירות בכף מחוררת ומצננים היטב. עד כאן אפשר להכין מראש.
2.לפני ההגשה מחממים תנור ל-200 מעלות.
3.מניחים את העצמות בתבנית כשהצד החתוך פונה כלפי מעלה, ומתבלים במלח ופלפל.
4.צולים בתנור חם 8 דקות.
5.מרכיבים את המנה ומגישים
6.מסדרים את העצמות בצלחת, מוסיפים מעל את הבצל המקורמל ומניחים בצד פרוסות לחם קלוי.

BLACK IRON
אגריפס 80, ירושלים (בצמוד למחנה ASADA)
טל׳: 02-5465650
שעות פעילות: א׳-ה׳ 18:30-אחרון הלקוחות, ו׳: סגור, ש׳: כשעה לאחר צאת השבת ועד אחרון הלקוחות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...