אם טיילתם בעולם בשנים האחרונות ייתכן מאוד שפגשתם את קינוח פתיתי השלג שקיים ביותר מ-30 מדינות. לרשת הקינוחים, שהפכה גם ללהיט ברשתות החברתיות בזכות הפוטוגניות של המנות המוגשות בה, קוראים בינג סו והיום גם אנחנו כאן בישראל נזכה ליהנות מהפינוק הזה.
צילום: משה בן שמחון
רגע לפני הפתיחה קיבלנו הצצה ראשונה וטעמנו את כל הטוב שיש למקום המיוחד הזה להציע, תפסנו את דני ללזרי, היזם שהביא את הקינוח מדרום קוריאה לתל אביב.
בביקור בחנות ניתן לראות את העובדים הקוריאנים שהגיעו במיוחד כדי להכין את המנות המדויקות, ממש כמו בסניפים הראשונים בסיאול, את הניקיון ואת המכונה המיוחדת שמייצרת שלג בצבעים וטעמים שונים.
"בבחירת המנות שיוגשו בישראל הושקעה מחשבה עמוקה והתאמנו את הטעמים לטעם הישראלי. אבטיח ובולגרית, עוגת גבינה ומנגו ומנה מושחתת של שוקולד משובח לצד מנות פחות מוכרות אך טעימות בטירוף של מאצ'ה (תה ירוק יפני) ופולי סויה קלויים", מספר דני ללזרי בראיון לישראל היום.
כמה יעלה התענוג? מנת יחיד קטנה: 19 שקלים, מנה בינונית שמספיקה לשני אנשים: 29 שקלים ומנה גדולה: 44 שקלים.
החנות שנמצאת ברחוב בוגרשוב 106 תפתח את שעריה באופן רשמי כבר היום (חמישי) ותהיה פתוחה במהלך חגיגות הלילה הלבן בתל אביב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו