עוגת גבינה פירורים | צילום: אנטולי מיכאלו

עוגת גבינה פירורים

לפעמים, השלמות היא בפשטות. מתכון מושלם לעוגת גבינה פירורים קלאסית

באדיבות מחלבות גד

מצרכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:

לבסיס:

  • 250 גרם ביסקוויטים פתי בר
  • 150 גרם חמאה קרה

למלית:

  • 300 גרם גבינת שמנת ניו יורק 30%
  • 1 גבינת מסקרפונה
  • 1 אינסטנט פודינג
  • 1 שמנת חמוצה
  • 2 שמנת מתוקה
  • 150 גרם (3/4 כוס) סוכר

אופן ההכנה:

  1. הבסיס: שמים את הביסקוויטים והחמאה הקרה במעבד מזון ומעבדים לפירורים לחים. מהדקים כשני שלישים מהתערובת לתחתית התבנית, ואת השליש הנותר שומרים בצד.
  2. המלית: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הגבינות עם האינסטנט פודינג למרקם יציב.
  3. מקפלים לתערובת הגבינה שמנת חמוצה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  4. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקרם יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.
  5. יוצקים את התערובת על הבסיס, מפזרים מעל את השליש הנותר של הפירורים, מעבירים למקפיא לשעה ושומרים במקרר עד להגשה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...