באדיבות מחלבות גד
מצרכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:
לבסיס:
- 250 גרם ביסקוויטים פתי בר
- 150 גרם חמאה קרה
למלית:
- 300 גרם גבינת שמנת ניו יורק 30%
- 1 גבינת מסקרפונה
- 1 אינסטנט פודינג
- 1 שמנת חמוצה
- 2 שמנת מתוקה
- 150 גרם (3/4 כוס) סוכר
אופן ההכנה:
- הבסיס: שמים את הביסקוויטים והחמאה הקרה במעבד מזון ומעבדים לפירורים לחים. מהדקים כשני שלישים מהתערובת לתחתית התבנית, ואת השליש הנותר שומרים בצד.
- המלית: במיקסר עם וו בלון מקציפים את הגבינות עם האינסטנט פודינג למרקם יציב.
- מקפלים לתערובת הגבינה שמנת חמוצה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
- מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר לקרם יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.
- יוצקים את התערובת על הבסיס, מפזרים מעל את השליש הנותר של הפירורים, מעבירים למקפיא לשעה ושומרים במקרר עד להגשה.
