צפו: מתכון לפיצה עם טוויסט מפתיע

איך נחגוג את שבוע איטליה בלי לצאת מהבית? נכין מאפה פיצה • הוא פשוט להכנה, מחומרים נגישים וטעים במיוחד • צפו במתכון ובתיאבון!

מי שלא טועם - מפסיד // מי שלא טועם - מפסיד! פיצה עם טוויסט

שבוע איטליה שנחגג בימים האחרונים ברחבי הארץ מביא עמו געגוע עז לארץ המגף. המטבח האיטלקי הוא אחד מהאהובים והפופולריים ביותר והחגיגות – בהתאם. מתכונים סיורים ווירטואליים ברחובות רומא בזום הם רק חלק קטן מחגיגות השבוע הטעים הזה.

גם אנחנו הצטרפנו לפסטיבל עם מאפה פיצה קל ופשוט להכנה, ועם טוויסט, תרתי משמע!

רשימת חומרים לפיצה אחת:

1/2 חב׳ בצק שמרים מרודד ומצונן

1 כוס רוטב עגבניות חלק

2 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת

אורגנו יבש

צ׳ילי יבש

1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:

חותכים מהבצק שני עיגולים זהים בקוטר של כ-24 ס״מ.

מניחים עיגול אחד על תבנית אפייה עם נייר אפייה.

מורחים את הרוטב על פני הבצק, מפזרים את הגבינה ומתבלים לפי הטעם.

מכסים עם עיגול הבצק הנוסף ומהדקים מעט.

מניחים כוס הפוכה במרכז העיגול על מנת שתסמן את המרכז.

משולי הכוס מתחילים לחתוך את הבצק, כמו קרני שמש.

מסובבים כל משולש קטום שנוצר סביב עצמו לכיוון ימין.

חוזרים על הפעולה עם כל ״קרני השמש״.

מושחים בביצה טרופה.

אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני/גבוה, כ-200 מעלות במשך כ-20 דקות.

מגישים חם!

בתיאבון!

פיצה עם טוויסט
פיצה עם טוויסט
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר