פצפוצי אורז בטעם חלווה
מרכיבים:
(16 מנות • תבנית מרובעת קטנה)
- 2 כוסות פצפוצי אורז
- 4 כפות טחינה גולמית
- 4 כפות סילאן
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את פצפוצי האורז, הטחינה והסילאן עד שמתקבלת תערובת דביקה ואחידה.
- מרפדים תבנית מרובעת קטנה בניילון נצמד ומעבירים אליה את התערובת. משטחים ומהדקים היטב בעזרת ידיים רטובות. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעתיים.
- לאחר שהתערובת התקשתה לגמרי, מוציאים בזהירות מהתבנית, חותכים לריבועים ומגישים.
- את היתרה שומרים במקפיא.

