"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מתחשק לכם ביס טעים? מתכון טארטלט טרטר בקר
עם המנה הקיצית הזאת, אין ספק שתרשימו בקלות את האורחים • השף בני מדר ממסעדת "ספרה" שיתף אותנו במתכון למנת טארטלט טרטר בקר עם קרם חציל שחור וקרם חציל לבן
אנטולי קרניצקי

מתחשק לכם ביס טעים? מתכון טארטלט טרטר בקר

עם המנה הקיצית הזאת, אין ספק שתרשימו בקלות את האורחים • השף בני מדר ממסעדת "ספרה" שיתף אותנו במתכון למנת טארטלט טרטר בקר עם קרם חציל שחור וקרם חציל לבן

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"טרטר היא למעשה מנה של דג או בקר טריים קצוצים לה מוסיפים רכיבים שמחמיאים לטעמם הטבעי", מסביר השף של מסעדת "ספרה" ברחובות, בני מדר.

מאילו נתחים מכינים טרטר בקר?

"לרוב כשמדובר בבקר נעשה טרטר מנתח של פילה - חלק המצוי בחלק האחורי של הפרה. כדי לבחור את הנתח המתאים - התייעצו עם הקצב שעליו אתם סומכים. על מנת להכין טרטר נבקש את הבקר בצורה של פילה". מדר מוסיף: "אם לא רוצים לקצוץ בבית אז אפשר לבקש מהקצב שיקצוץ לטרטר"

טארטלט טרטר בקר עם קרם חציל,


מתכון טארטלט טרטר בקר


רכיבים

להכנת טרטר בקר:

80 גר' פילה בקר קצוץ על הסכין
כף עירית קצוצה
כף בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות
כף פלפל צ'ילי אדום קצוץ לקוביות קטנות
מעט שמן זית
מעט מיץ לימון
מלח דק

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומתבלים
בשמן זית, מיץ לימון ומלח דק

להכנת קרם חציל לבן:

1 חציל קטן שרוף מקולף
1 יח' שן שום
חצי כפית מיץ לימון
כפית דבש

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים בקערה, מוסיפים שמן זית ומלח לפי טעם.

להכנת קרם חציל שחור:

1 חציל קטן ­­עם הקליפה
1 יח' שן שום
חצי כפית מיץ לימון
כפית דבש


אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים בקערה, מוסיפים שמן זית ומלח לפי טעם.

הכנת טארטלט:

בצק עלי סיגר

שמן לטיגון

אופן ההכנה

קורצים עיגול בקוטר 10 ס"מ מבצק עלי סיגר.
מסדרים בתבנית טארטלט משונן ממתכת (על מנת שתוכל להיכנס לטיגון).
מטגנים בשמן עמוק (ביחד עם התבנית) במשך חצי דקה.

הרכבה:

מסדרים בכל טארטלט את הטרטר ומעליו מעטרים נקודות עם קרם חציל לבן וקרם חציל שחור.

בתיאבון!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...