סופגניות ללא גלוטן של "ביגה" | צילום: אסף לוי

גם לצליאקים: מתכון קליל להכנת סופגניות ללא גלוטן

חנוכה מתקרב אלינו בצעדי ענק, ואין סיבה שגם אלו הרגישים לגלוטן לא יוכלו ליהנות מאיזו סופגנייה טובה • המתכון של רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של "ביגה", עושה בדיוק את זה

רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת "ביגה", העניק לנו מתכון קליל וטעים להכנת סופגניות ללא גלוטן – כך שכל אחד יוכל ליהנות בחנוכה הקרוב מסופגנייה טעימה, גם הצליאקים שבינינו (העובדה שהוא גם מתאים לשוחרי בריאות היא יתרון נוסף שיש לו).

סופגניות ללא גלוטן של "ביגה", צילום: אסף לוי

 

רכיבים (לכ-16 סופגניות במשקל כ-70 גרם כל אחת):

  • 500 גרם תערובת ללא גלוטן
  • 75 גרם סוכר
  • 17 גרם שמרים יבשים
  • 525 גרם מים
  • 30 גרם שמן קנולה
  • 5 גרם מלח

הוראות הכנה:

  • יש להכניס לקערת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים, ולערבב במהירות נמוכה. תוך כדי ערבוב, יש להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות.
  • מוספים את המלח, מערבבים במהירות בינונית במשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...