שלושה קוקטיילים על טוהרת טקילה פטרון

מותג הפרימיום הוותיק חוגג את העונה החמה של השנה, אז אספנו עבורכם מתכונים לגרסאות יצירתיות ומפתיעות של קוקטיילים שיעשו לכם שמח

טקילה פטרון

לראשונה בישראל, מותג הפרימיום טקילה פטרון יחגוג את נפלאות קוקטייל הפלומה, כשעד סוף אוגוסט יגישו מסעדות וברים ברחבי הארץ את הקוקטייל בגרסתו הקלאסית לצד מגוון גרסאות יצירתיות ומפתיעות.

קוקטייל הפלומה שוקשק לראשונה בשנות ה-50, אז הפכה הסודה לפופולרית במקסיקו. כך נוצר החיבור הראשון בין טקילה לסודה ולמיץ אשכוליות טרי. כעבור שני עשורים הוא הפך לאחד הקוקטיילים הטרנדיים והמבוקשים בעולם.

טקילה פטרון,

קוקטייל פלומה קלאסי:

10 מ"ל מיץ ליים טרי
45 מ"ל פטרון
מילוי הכוס עד הסוף עם טוניק פרנקלין אנד סאנס, אשכולית אדומה ובגרמוט טופ אפ.

Paloma Reverb Crush

שמים בשייקר:
חופן נענע
22.5 מ"ל מיץ ליים
60 מ"ל מיץ אשכולית
22.5 מ"ל סירופ פסיפלורה
10 מ"ל סירופ אורז'ה
60 מ"ל פטרון סילבר
משקשקים היטב, מסננים לכוס טיקי, מקשטים עם זר נענע ופלח אשכולית.

טקילה פטרון,

Paloma Crusta

שמים בשייקר:
2 טיפות פיישודס ביטר
25 מ"ל מיץ לימון
10 מ"ל ליקר תפוזים
5 מ"ל ליקר מרסקינו
20 מ"ל גראנד קלאסיקו ביטר
25 מ"ל פטרון סילבר
משקשקים היטב, מסננים לכוס ניק אנד נורה, מקשטים בקליפת תפוז.

המתכונים באדיבות קבוצת אימפריאל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר