רכיבים:
בסיס
• חצי כוס אגוזי פקאן
• כף אבקת קקאו ברא
• 1/2 כוס שקדים מולבנים
• 2 תמרי מג’הול
• 2 כפות שמן קוקוס מכבישה קרה
• 1 כפית אבקת קינמון טחון
• 1/4 כפית מלח הימלאיה ורוד דק
• ניתן (ומומלץ) להוסיף כף ניבס קקאו
שכבה שנייה – קרם (לשמור חצי ממנו בצד לטובת הציפוי)
• 2 כוסות קשיו (צריך להשרות אותם במים מראש במשך לפחות 6 שעות)
• כף מסקוויט
• כפית אבקת מאקה
• 1/2 כוס חלב שקדים או חלב אורז
• 4 כפות שמן קוקוס מכבישה קרה
• 5 תמרי מג’הול
• 2 כפות סירופ מייפל אמיתי
• 2 כפות מיץ לימון טרי
• 1 כפית תמצית וניל אמיתית
אופן ההכנה:
1. טוחנים היטב את כל רכיבי בסיס העוגה במעבד מזון ומניחים על תבנית עגולה קפיצית. מכניסים למקרר.
2. מערבלים היטב את כל רכיבי השכבה השנייה בבלנדר, עד שמתקבל מרקם קרמי. מרחו חצי מכמות הקרם על הבסיס והכניסו בחזרה למקפיא. את החצי השני תשמרו לטובת הציפוי.
3. בשכבה השלישית נשתמש בחצי שנותר מהקרם. הכניסו לבלנדר, הוסיפו חצי כוס אוכמניות כחולות/ניבס קקאו, וערבלו. מרחו שכבה על העוגה והחזירו שוב למקפיא לכמה שעות.
המתכון באדיבות ברא צמחים
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו