"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האם קם ממרח יותר טעים מנוטלה?
חברת ברילה מנסה להתחרות במותג נוטלה הפופולרי ומשיקה ממרח שוקולד חדש בלי שמן דקל ועם פירורי עוגיות • חייבים לטעום
נוטלה | צילום: מישל דוט קום

האם קם ממרח יותר טעים מנוטלה?

חברת ברילה מנסה להתחרות במותג נוטלה הפופולרי ומשיקה ממרח שוקולד חדש בלי שמן דקל ועם פירורי עוגיות • חייבים לטעום

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן

חברת ברילה המוכרת בישראל בעיקר בזכות הפסטות ורטבי הפסטות שהיא מוכרת כאן, דיווחה שתשיק בינואר 2019 ממרח שוקולד ואגוזי לוז תחת השם Pan di Stelle.

ברילה, שרוצה לתת מענה לממרח הנוטלה, שמגיע גם הוא מארץ המגף, מעוניינת לתפוס חלק מנתח השוק של חברת "פררו" שמייצרת את ממרח השוקולד-לוז כמו גם את הפרלינים המפורסמים פררו רושה.

ממרח השוקולד החדש של ברילה מגיע עם בשורה תזונתית ואקולוגית היות והוא איננו מכילשמן דקל- כפי שקיים אצל המתחרים. הצורך לספק את הביקוש לשמן הדקל בתעשיית המזון והקוסמטיקה גורם לכריתת יערות גשם לטובת שתילת עצי דקל, ובעקבות כך לנזק סביבתי.

חברת ברילה ציינה גם כי בכוונתה לשים דגש על כמויות הסוכר והשומן הרווי בממרח החדש, כאשר טרם הוברר עד כמה הן יהיו פחותות מאלו הקיימות בנוטלה.


עוגיות Pan di Stelle ואילוסטרציה של אריזת הממרח החדש // צילום מסך: lapaginadeglisconti

עוד התברר לגבי הממרח החדש כי הוא יכיל אגוזי לוז המגיעים מאיטליה ואת פירורי עוגיות הכוכבים Pan di Stelle המפורסמות של המותג, שהעניקו לו גם את שמו. המוצר יימכר בצנצנות של 330 גרם, בעלות מכסה אלומיניום, במקום פלסטיק – כדי להפחית נזק אקולוגי.

למרות הסקרנות הגדולה, הצרכנים הישראלים ייאלצו להמתין בסבלנות עד להגעת המוצר לארץ. חברת ברילה ישראל מסרה כי כרגע אין בכוונתה להביא את המוצר לארץ. אך מי שבכוונתו להגיע לאיטליה החל מחודש ינואר הקרוב מוזמן להביא איתו את המוצר כמתנה הכי מוערכת למשפחה וחברים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...