ערן איצקוביץ מבקר אצל ראובן מייסלוס בפסטיבל המטבח הישראלי // כתב: ערן איצקוביץ, צילום: משה בן שמחון

לא אכלנו כלום לפני הארוחה הזו, וזה היה כ"כ חכם מצידנו

עם תמונות מנקרות עיניים של מנות הבשר שהוא מעלה בכל יום לאינסטגרם, שם יש לו יותר מחצי מיליון עוקבים, ראובן מייסלוס (meatcurator) החליט לפתוח את הבית שלו לקהל הרחב עם ארוחת ענק בת שבע מנות • התוצאה – המון בשר טעים שנעשה על ידי קוסם של ממש

שמו של ראובן מייסלוס הולך לפני כבר כמה שנים טובות. מי שהיה איש היי-טק בעמדה בכירה למדי ב"אינטל" החליט לשנות כיוון בחייו, וכיום אפשר בהחלט להגדיר אותו כאושיית בשר של ממש, לא מעט הודות ליותר מ-550 אלף העוקבים שיש לו באינסטגרם.

התמונות של המנות שהוא מכין ומעלה לאינסטגרם תמיד מעוררות תיאבון ומעלות ריר, ובמדינה כמו ישראל – שבה יש חובבי בשר בשפע – אך זה טבעי שאדם כמותו יהפוך לגורו של ממש בתחומו. סביר להניח שהעובדה שהוא ארגנטינאי, שמתעסק בבשר מגיל מאוד צעיר, תרמה גם היא לידע הרב שיש לו בתחום.

מנות של אושיית הבשר ראובן מייסלוס, צילום: משה בן שמחון
מנות של אושיית הבשר ראובן מייסלוס, צילום: משה בן שמחון

אז החלטנו לבדוק את הידע הזה מקרוב, והגענו לביתו של מייסלוס באור יהודה, שם הוא אירח לראשונה קהל ששילם ממיטב כספו על מנות הבשרים המפורסמות שהוא מכין, כחלק מפסטיבל המטבח הישראלי. ובוא נגיד ככה: לא רק שהמנות האלה נראות מדהים, הן גם טעימות בטירוף! כאילו זה לא מספיק, גם האושר שיש למייסלוס על פניו כשהוא מכין את הבשר מדבק, והופך את הבשר שלו לטעים אפילו יותר.

ראובן מייסלוס, צילום: משה בן שמחון
מנות של אושיית הבשר ראובן מייסלוס, צילום: משה בן שמחון
מנות של אושיית הבשר ראובן מייסלוס, צילום: משה בן שמחון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו