"souper", המעדניה מבית קבוצת "בארקה האוס" שיצאה לדרך בחורף שעבר כמה שהוגדר כמיזם קורונה וכחלק מטרנד מטבחי הרפאים, נפתחת כעת שוב לקראת החורף שאולי יגיע ואולי לא.
כעת, לצד המרקים הקלאסים מהשנה שעברה, דוגמת המרק קרם כרובית וכרישה או מרק ארטישוק ירושלמי, נמצא תפריט חדש, שונה ומסקרן שעליו אחראיות השפית אביה פרנס ובלוגרית האוכל והעיתונאית רחלי קרוט (קרוטית).
בתפריט של השתיים נמצא מרקים שליוו את קרוט לאורך השנים, החל ממרק חרירה מרוקאי המבוסס על מתכון מפורסם מהבלוג שלה ועד מרק שעועית שאימה הייתה מכינה או מרק גריסים שהייתה אוכלת אצל סבתה.
עוד בתפריט - מרק חמוסטה מהמטבח הכורדי, מרק עדשים סודני טבעוני, מרק פו עם ציר בקר ויאטנמי ועוד. כמו בשנה שעברה, הארוחה מגיעה עם בריוש קלאסי וקראמבל במגוון סוגים - אסיאתי, חזה בקר או עשבי תיבול.
"אני אוהבת מרקים ומבחינתי אין עונה ספציפית למרק", סיפרה קרוט. "זאת ארוחה שיכולה פשוט להיות במקרר ויש לה את הטעם והריח של הבית. תמיד עולה רצון מהגולשים ומהקהילה לטעום מהאוכל שלי וזאת ההזדמנות הראשונה לטעום ממנו באמת. אני מתרגשת, שמחה וגאה על כך שזה קורה דווקא במסגרת שיתוף פעולה עם קבוצת בראקה האוס, שהמסעדות שלה הן האהובות עלי".
משלוחים דרך wolt או tabit. זמין גם באיסוף עצמי ממסעדת מגרב - יגאל אלון 94, תל אביב
שעות פעילות: 10:00-22:00 בכל ימות השבוע.
כתובת אתר: www.souper.co.il
טלפון: 03-7566066