נפתח עם הקיטשן בר של מאיר אדוני, "מלי מלו", שנפתח לפני כמה חודשים על גג מלון "BOBO". במקום יחגגו את ליל כל הקדושים בסוף שבוע של מסיבות תחפושות ותפריט חגיגי המבוסס על דלעת. את התפריט, שיוגש בין התאריכים 28-30 לאוקטובר, בנה השף ינון אלעל ונמצא בו, בין היתר, דלעת כבושה ממולאת בסביצ'ה דג לבן, סטייק דלעת עם חמאת בר בלאן, אגוזי לוז, קרמבל מח עצם ופטה כבשים, טורטליני דלעת ודואה וטארט דלעת עם גלידה ג'אנדויה והנסי וטוויל שוקולד לבן לבן.
יבנה 42 תל אביב
במסעדת "סרפינה" האיטלקית עוד לא נרגעו מחגיגות יום הפסטה הבינלאומי ומציעים כעת ספיישלים חדשים באווירת האלווין, שיוגשו במסעדה החל מה31.10 ועד ל-7.11.
המנות החגיגיות הן אנילוטי דלעת אורגנית (עם גבינה מלוחה, קרם דלעת ודלעת מזוגגת), טליוליני ציידים ודלעת (פסטת חלמונים ירוקה עם סלסיצ'ה, חלמון כבוש ודלעת), זוקה אגרודולצ'ה (דלעת אורגנית צלויה בטאבון במשרה בלסמי לבן, תבלינים, רוטב חרדת וריבה עם גבינה כחולה וגרעיני דלעת) וסמי פרדו דלעת לקינוח (קרמבל פקאן וגלידת דעת מרווה)
איינשטיין 10, רמת אביב, תל אביב
במותג הארטיקים הטבעיים בעבודת יד, "פאלטאס", לא מפספסים אירוע חגיגי ושמח, וגם הפעם הם מציעים ספיישל ליל כל הקדושים - פאלטאס פאמפקין פאי, כתום וקרמי וממרכיבים טבעיים בלבד. הפאלטאס מורכב מדלעת מבושלת ומתובלת מקינמון, מעט הל, ציפורן, קוקוס וסוכר קנים אורגני.
מחיר יחידה אחת -12 שקלים
להזמנות
דיינר ההמבורגרים המושחתים "הגראז'" מציע ספיישל "פאמפקין" שכולל קציצת אסקובר חריפה עם רוטב מייפל, ענן בטטה עם קצח ועירית בלחמניה שחורה. כמו כן יציעו במקום מילקשייק על בסיס דלעת מתובלת, וניל ודבש - אלו יוגשו רק בסוף השבוע הקרוב?
הרצל 151, ראשון לציון ראול ולנברג 24 תל אביב