אחד ההמבורגרים הכי מפורסמים בעולם עושה עלייה לישראל

רשת ההמבורגרים "הארדי'ס", המפעילה אלפי סניפים ברחבי העולם, עתידה לפתוח בישראל 50 סניפים ומחפשת זכיין בלעדי • סמנכ"ל המכירות של הרשת: "מחכים בקוצר רוח להביא טעם חדש ונהדר לקהל הישראלי"

בקרוב בישראל: המבורגר של הארדיס, צילום: Hardee’s Restaurants LLC

שחקן חדש ומסקרן במיוחד עושה את דרכו לשוק המזון המהיר בישראל, בדגש על עולם ההמבורגרים וכריכי הבשר. מדובר על רשת ההמבורגרים "Hardee’s" שהחלה בגיוס ובפגישות עם שותפים עסקיים וזכיינים פוטנציאליים.

הרשת שייכת למעצמת המסעדות העולמית "CKE Restaurants Holdings", המפעילה כ-4,000 סניפים ברחבי העולם תחת המותגים "הארדי'ס" ו"קרלס ג'וניור". צוות ההנהלה הבכיר של החברה האמריקאית, בהובלת סמנכ"ל מכירות ופיתוח זכיינות בינלאומית, מארק מושקין, יגיע לישראל בדצמבר הקרוב במטרה לזהות שותף פוטנציאלי מתאים לפתיחת הסניף הראשון בישראל.

הכניסה לשוק הישראלי היא צעד נוסף במסגרת צמיחת הרשת העולמית ופיתוח פעילותה במזרח התיכון. הסניף הראשון בישראל יצטרף לכ-4,000 מסעדות שירות מהיר של הקבוצה הפועלות בארה"ב, מרכז ודרום אמריקה, אירופה, אסיה, אפריקה ואוסטרליה, תחת שני המותגים של החברה.

סניף הארדיס, צילום: Hardee’s Restaurants LLC

"הארדי'ס" הייתה לחלוצה מבין מותגי ההמבורגרים המערביים שהגיעו למזרח התיכון. ב-1980 הרשת פתחה את סניפה הראשון בכווית ומאז התרחבה על פני 12 מדינות נוספות באזור. יחד עם The Americana Group ושותפיה המחזיקים ברישיון במרבית האזור, ויחד עם זכיינים אחרים המפתחים שווקים נוספים, היא הפכה למעצמה בעלת למעלה מ-420 מסעדות הפועלות מחוץ לארה"ב. בחברה אומרים כי למותג צפויה צמיחה מרשימה בעשור הקרוב בשווקים הקיימים כמו גם התרחבות לאפריקה, כאשר ישראל היא היחידה במזרח התיכון בה הרשת טרם פועלת.

ברשת מתפארים בכך שההמבורגרים הנמכרים ברשת הם מ-100% בשר אנגוס, הלחמניות והלחמים נאפים במקום לרוב ורצועות העוף נעשות בציפוי ידני. בנוסף לאלו, יוצעו בסניפי הרשת גם ספיישלים שיימכרו לזמן מוגבל ושאר הפתעות.

סמנכ"ל מכירות ופיתוח זכיינות בינלאומית ברשת, מארק מושקין, אמר: "אנו נרגשים לקראת השקת רשת הרשת בישראל והרחבת הפעילות העסקית שלה במזרח התיכון. ישראל היא בעלת מוניטין רב בתחום המסעדנות ונחשבת לפורצת דרך בעולמות החדשנות הקולינרית. אנו מחכים בקוצר רוח לפגוש שותפים פוטנציאליים בישראל ולהביא טעם חדש נהדר לקהל הישראלי.

הארדי'ס בדרך לישראל, צילום: Hardee’s Restaurants LLC

מניתוח פוטנציאל השוק בישראל שביצענו, עולה כי קיים ביקוש ל-50 מסעדות לפחות במהלך השנים הקרובות. דרישה זו עולה בקנה אחד עם ההתרחבות המוצלחת של הארדי'ס בשווקים אחרים באזור. ישראל עם זאת, נחשבת ייחודית לאור חוזקו של מעמד הביניים במדינה והחברה הפתוחה והדינמית שלה. אנו מחפשים מועמדים מתאימים בעלי יכולות תפעוליות וכלכליות להקמת 10 עד 15 סניפים לפחות בשלב הראשוני של הסכם הפיתוח הבלעדי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר