מסעדת "קפה אירופה" של השף שרון כהן משיקה בראנץ' חדש ועונתי שיהיה זמין בסופי שבוע, עם שחקנית רכש מרתקת - השפית ירדן שי. עד לפני חודשים ספורים היא עמדה בראש הפופ-אפ קיוסק אנד קו והייתה אחת המתמודדות הבולטות בתוכנית הריאליטי MKR, לפני כן עבדה ב"מלכה" וב"הסלון של אייל שני", ובמסעדות נוספות.
התפריט של השפית כולל פרשנות מקומית וסתווית לארוחות הבוקר הקלאסיות לצד אלכוהול של בוקר/צהריים. בגזרת הפתיחים נמצא דג כבוש עם עגבניות מרוסקות, סלקים במלח עם אגס צלוי וגבינת בושה, קולרבי אפוי עם גאודה כמהין ועוד. בעיקריות נמצא סטייק אנד אגז, סשימי על גספצ'ו מנגו, דלועים צרובות בתפוזים ושמן זית עם גבינת סטילטון, ביצה עלומה על לחם תירס ועוד.
רוטשילד 9, ימים שישי ושבת בין השעות 12:00 ל-17:00
השפית מיקה שמעונוב מארחת בביתה ביפו, אחת לחודש בלבד, בראנץ' גאורגי המבוסס על המסעות הקולינריים שלה במדינה. תמצאו שם שפע של אלכוהול, מוזיקה טובה והרבה שמחה.
בין המנות נמצא חצ'אפורי אסלי, קוקטייל טרגון שקדים וצ'אצ'א, פחאלי, חצ'אפורי, בדריג'אני, חינקאלי, שקשוקת חצילים, לבאנה וטרטר אפרסמונים, ריבות, סנגרייה, ערק בטעמים ועוד.
מחיר למשתתף: 250 שקלים
התאריך הקרוב: יום שבת 16.10 להרשמה לחצו כאן

בית קנדידוף היפואית משיקה בראנץ' חדש בימי שישי החל מהשעה 11:00 ועד 16:00. הבראנץ' מציע מנות קטנות במחיר של 22 לאחת (זמין גם במבצעים של 3 ב-65, 5 ב-100 ו-7 ב-133).
בין המנות: סלט ג'רג'יר עם שקדים מעושנים, ציזיקי פיצוחים, סלט עגבניות עם גבינת ברינזה צאן, שמאלץ הרינג, סקורדליה ממרח דלעת, שקדים ושום, שקדים קלויים. עוד בתפריט מבחר של מנות עיקריות על המנעד שבין בוקר לצהריים - בנדיקט בריוש קלוי, פונדו תרד ופרמזן עם ביצה עלומה והולנדייז, מקושקשת רכה עם שמנת וגבינת פרמז'ן, דגי רשת מטוגנים עם קרם פרש, אריסה וסלסת שיפקה, שישברק חצילים שרופים וריקוטה על רוטב יוגורט עם נענע יבשה וחמאת שאטה ועוד. טווח מחירי העיקריות 28-88 .
הצורפים 14, יפו.
טלפון:03-6502938
דלידה, המסעדה הפופולרית והאהובה בלווינסקי, משיקה בשישי הקרוב תפריט בראנצ'ים חדש, שעליו אמונים השף בפועל של המסעדה ג'ייק סייטוביץ' והשף יוגב ירוס. מנות הבראנץ' מבוססות על החנויות והמטבחים של שוק לוינסקי - בורקס פנסו, סאלוף, הצבי, יומטוב ועוד. מחיר הארוחה 129 שקלים לאדם והיא כוללת עיקרית אחת ומגש פתיחת שולחן של שבע מנות.
ימים ושעות פתיחה: ימי שישי בשעות 11:00-16:00
כתובת המסעדה: זבולון 7, תל אביב - יפו
טלפון: 03-536-9627
מסעדת החוף לולי, שנפתחה בחוף גורדון באוגוסט האחרון, משיקה תפריט בראנצ'ים חגיגי בשישי-שבת שיוגש גם בימי החורף שיגיע ממש בקרוב (יחסית). בתפריט של השף איתי מסלובטי נמצא מנות פתיחת שולחן של פוקאצ'ה, סלמון מעושן ועוד, לצד מנות גדולות יותר של קרפצ'ו, סלטים או בוראטה, מנת אגז בנדיקט וניו יורק סלמון בייגל, המבורגר, שניצל על בייגל ירושלמי וכמובן גם קינוחים, ולא מעט מהם.
טיילת חוף גורדון. ימים שישי ושבת בלבד, בין 11:00 ל-16:00