בשבועות האחרונים החלה להתחולל לה מיני סערה, שכנראה תלך ותגדל בקרוב אם המצב לא ישתנה. במוקד הסערה – לאן, למען השם, נעלם הקרמבו? גולשים רבים טוענים, ולגמרי בצדק, כי הם רגילים למצוא את הקינוח החורפי האהוב והפופולרי כבר בתקופת ראש השנה או יום כיפור, אך השנה זה לא קורה.
מבדיקה שערכנו מול היצרניות עולה כי הסיבה היא פשוט "עיכוב קל" שהוביל להחלטה שהקרמבו יגיע למדפים רק בתחילת אוקטובר. במילים אחרות, הקרמבו יגיע למדפים כבר בשבוע הבא. אין בשורות יותר משמחות מזה.
לגולשים הרבים בקהילות האוכל בפייסבוק, האחראים העיקריים לסערה, נספר בצער גם שגלידת פלדמן, ששיווקה את "מנבו", אחד משני המותגים הגדולים והמוכרים בתחום, הפסיקה אשתקד לייצר את המוצר.
מגלידת שטראוס מבית יוניליוור, המייצרת את הקרמבו שאותו נהוג לכנות "הקרמבו הרגיל", ושולט בשוק, נמסר: ״גלידת שטראוס פועלת גם השנה לספק את ממתק החורף הלאומי - הקרמבו. לאור תנאי מזג האוויר אשר משפיעים על תפעול והפצת המוצר, עונת הקרמבו הרשמית תחל לאחר החגים, בתחילת חודש אוקטובר״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו