נקניקיות של רדפיין מיט | צילום: אפיק גבאי

הפופ-אפ הטבעוני שיביא אליו את הלא טבעונים

פופ-אפ מסקרן של השף הטבעוני עומר טל שייפתח בשוק הפשפשים ויימשך לאורך חול המועד יציע לראשונה לקהל הרחב את מוצרי ה"בשר" של רדפיין מיט • וגם: שיתוף הפעולה של גולדה וסמסונג לא כולל גלידה בטעם פלאפון • חדשות האוכל

פופ-אפ מסקרן במיוחד ייצא לדרך בין ה21 ל-29 לספטמבר בשוק הפשפשים ביפו. הפופ אפ, "רוחות של סתיו" שמו, ישלב מנות שף מהצומח ושלל קינוחים מסקרנים, ינות של יקב טוליפ ובירות ממבשלת אלכסנדר. ב22-23 השף עומר טל, שיעמוד בראש הפופ אפ ובימים כתיקונם עומד בראש הקייטרינג הטבעוני איילה, ירכיב שלל מנות בעזרת הבשר החדש של חברת "רדפיין מיט".

למעשה, זוהי הזדמנות ראשונה לקהל הרחב לטעום את כלל מוצרי החברה באמצעות תפריט מורחב שיכלול חמש מנות: קבב טלה, המבורגר פרימיום, נקניקיות, סיגרים ובשר טחון. בנוסף, ניתן יהיה לטעום נתחים שלמים שפותחו בטכנולוגיית הדפסת תלת ממד ואינם מכילים רכיבים מן החי
הזמנות מראש בטלפון 054-4879399

סלט מלפפונים צלויים ותאנים על מצע לאבנה של השף עומר טל, יעלי יצחקי

רשת גולדה מפתיעה אותנו בכל פעם מחדש עם שיתופי הפעולה שלה עם מותגים. הפעם, אחרי במבה, ג'ו מלון ושלל שת"פים נוספים, הם משתפים פעולה עם סמסונג והוציאו טעם מיוחד לרגל השקת מכשיר הגלקסי Z.

הטעם החדש, לא בטעם פלאפון למקרה שתהיתם, הוא טופי וקרם עוגיות עם טופיג שוקולד בגווני סגול עמוק ושחור מטאלי, איתו יגיעו גביעי שוקולד קקאו פריכים והוא יהיה זמין בכל מאה סניפי הרשת החל מהיום

גלידת גלקסי של גולדה, מיי סושיאל

האופה הישראלי אורי שפט, שהקים לפני כשני עשורים את "מאפיית לחמים", משיק בימים אלו עם שותפו אור אוחנה מאפיה חדשה בבוסטון. המקום החדש, שייקרא BAKEY, שם לו למטרה להעניק חווית קפה ומאפה איכותית לאורך כל שעות היום. לפי השניים, "התנור תמיד דולק", והמקום החדש יכלול את כל המוצרים האהובים על הישראלים - בבקות, מקלות גבינה, בורקסים ולחמים, הכל נאפה במקום וברמת טריות גבוהה.

נמצא שם מאפים מיוחדים לבוקר, לצהריים ואפילו לערב, כאלה שיתאימו לפיקניקים, לישיבות ולמעשה לכל סוגי המפגשים.
151 Tremont St., Boston USA
www.bakeybabka.com

הלחמים של אורי שפט, דניאל לילה

מסעדת אונזה היפואית משיקה, בחג הסוכות בלבד, בראנץ' בלאדי חדש תחת ידיו של השף חמודי אבולעפיה. בבראנץ' נמצא מנות ערביות לבנויות אותנטיות עם נגיעות וטכניקות ייחודיות. התפריט יכלול, בין היתר, מגש פתיחת שולחן עם מזטים לבחירה, מנקיש רותח מהטאבון ושלל מזטים, כאמור, בהם ציזיקי, חציל ביוגורט, חמאה חומה ופיסטוק חלבי. בנוסף נמצא ארבעה סוגי מנות חומוס מיוחדות כמו מסבחה קישואים, לצד מנות דוגמת ביצי עין עם זעתר בכמון, דג קונפי עם יוגורט ושלל מאפים.
רבי חנינה 3, תל אביב יפו

חמודי אבולעפיה, אסף קרלה

קפה ציונה חוגגת את פתיחת הסניף השני ב"שרונה מרקט" בתל אביב עם פסטיבל אחה"צ חגיגי ביום הראשון של חג הסוכות, 21.9. דיג'יי אסף, שמופקד כבר שנים על האווירה בימי שני בסניף האם, יגיע לתקלט, מנות רבות יסתובבו להן בין הסועדים לצד יינות וקוקטיילים. הכניסה חופשית וכולם מוזמנים.

מארז בוהריים של קפה ציונה, גל בן זאב

מסעדת "הפי פיש" הירושלמית והכשרה למהדרין ממלון ממילאמציעה שלל מנות ספיישל חגיגיות וסוכות כיפיות לישיבה במתחם המסעדה. השפים אושרי זעפרני ורן נחמיה יצרו ספיישלים חגיגיים דוגמת פילה לוקוס עם עדשים בציר דגים וזעפרן, ריזוטו דגים ועוד.

באותו המלון, במסעדת רופ טופ שנמצאת על הגג, נוכל ליהנות מארוחת ערב עם נוף עוצר נשימה, בסוכה כמובן, עם מנות שף ותפריט קוקטיילים מושקע. בין המנות נמצא צלעות טלה בגריל פחמים עם חציל שריף, פרגי צרובה עם פריקי וזוקיני צלוי ועוד.
מלון ממילא, שדרות ממילא 14 ירושלים

מסעדת הפי פיש, ירושלים, אילן נחום

אם אתם חובבי יין שמחפשים תוכניות לחול המועד, בטח תשמחו לגלות שמרכז המבקרים של יקב הבוטיק לה פורה בלאנש בחבל יתיר יהיה פתוח ברוב ימות החג ויציע למבקרים סוכה חגיגית עם נוף אל יער יתיר עם טעימות בליווי גבינות ולחמים.
מחיר למבקר 70 ש"ח. הזמנת ארוחות לסוכה בהזמנה טלפונית מול היקב.
ליצירת קשר: 0586619898

יקב לה פורה בלאנש, אנטולי קרינצקי

יקב נוסף שיהיה פתוח למבקרים בחול המועד הוא טורא. היקב שממוקם ביישוב רחלים יציע לכל אורך החג מספר אופציות בילוי בסוכת הענק שתוקם במקום. בין היתר ניתן יהיה לבחור בין ביקור כפרי הכולל הדרכה וסיפור היקב עם טעימות, שמן זית , לחם וגבינות או ביקור פינוק הכולל שתי כוסות יין מלאות עם גבינות, מטבלים וזיתים.
להזמנות: 02-6508882 או 052-7966613

יקב טורא, גיל אבירם

מסעדת רג'ינה ממתחם התחנה בתל אביב מחדשת את התפריט עם מנות שפונות גם לקהל הטבעוני. בין הראשונות שנמצא סלט עדשים שחורות עם גזר, פלפל חריף ואגוזים, חומוס בשר ופוקצ'ת סלמון מעושן. בגזרת העיקריות אסאדו, פלטת בשרים זוגית והמבורגר טבעוני. הקינוחים השתנו גם הם וכעת נמצא מלבי קוקוס, כנאפה טבעונית וצלחת בקלאווה.
מתחם התחנה, כשר למהדרין

פלטת בשרים של מסעדת רגינה, יחצ

לכבוד יום הקפה הבינלאומי המתקיים בראשון לאוקטובר, עמותת זמן גליל מערבי מארגנת מפגש מיוחד הכולל את השילוב הנהדר של קפה ושוקולד. גנדי קוזקביץ', לשעבר מורה דרך, פתח את אישו קפה ביישוב אשחר, ויארח בביתו את ד"ר שלומית זמיר מבוטיק השוקולד אודט.
השניים יספרו סיפורים מרתקים על קפה מרחבי העולם, ילמדו את כל מה שצריך לדעת, וכן, יהיו גם הרבה טעימות.
מתי: יום שישי | 1.10 | 10:00-13:00 או 18:00- 15:00
מחיר: 170 ₪
לפרטים והרשמה: 072-3971661

גנדי קוזקביץ' ושלומית זמיר, יחצ

השף תומאס זוהר, שעומד מאחורי המטבח התאילנדי הצבעוני 'קו תאי' בקיוב קיטשן, משיק ארוחת שרינג חדשה בשיתוף הבירה היפנית קירין. הארוחה כוללת שלוש מנות לחלוקה ושתי בירות קירין קרות במתנה. הארוחה התאילנדית המסורתית תעלה 160 שקלים ותכלול את מיטב מנות הדגל של זוהר, בהןכנפיים בטמפורה, קאו סוי, פיק גאי גוד ועוד.
ניתן להזמין את הארוחה ב- wolt וב- tabit או בהזמנת טייק אווי מ׳קו תאי׳ בכתובת אחוזת בית 3, תל אביב

כנפיים מטוגנות, איתן וכסמן

קבוצת MASAEAT שמובילה את שוק הפודטראקס בישראל, מקיימת במהלך חג הסוכות פסטיבל בחווה האורגנית בכפר אוריה, בו ניתן יהיה לראות (ולרכוש) את דגמי הפודטראקס שלה וליהנות מפסטיבל חגיגי עם דיג'ייז וכמובן לא מעט אוכל שימכר בפודטראקס עצמם.
לרשימת האירועים: https://www.facebook.com/Masaeat.meshek

מתחם קבוצת "משאיט", חכימי

אחרי ארבעה סניפים מצליחים בתל אביב (שרונה ונמל), הרצליה ופתח תקווה, רשת לאגר אנד אייל משיקה סניף חמישי בלוקיישן מעניין במיוחד - מצפה רמון. כעת יוכלו תושבי האזור והמטיילים באזור העיר הדרומית ליהנות מבילוי באווירה לונדונית עם מגוון סוגי בירות במחירים זולים, נוף מדברי ומתחם ישיבה ענק.
בן גוריון 2, מתחם אבן דרך, מצפה רמון

לאגר אנד אייל, אנטולי מיכאלו

חברת נספרסו משיקה ארבע תערובות חדשות לקולקציית הטעמים המיועדת למערכת Vertuo. כל אחת מהן מתאימה לזמן אחר ביום, ואחת מהן, שימו לב, בטעם פאדג' שוקולד.
ניתן להשיג באפליקציית נספרסו, בטלפון *2500 או בבוטיקים של נספרסו ברחבי הארץ

נספרסו, יחצ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...