שבוע הקיימות 2021: האירוע הקולינרי החגיגי שעוסק בשאריות אוכל יוצא לדרך בשיתוף פעולה מסקרן בין יקב הרי גליל ושש מסעדות מהמובילות בישראל: בר 51, שיינע, אריא, וייס ומשייה. במסגרת הפרויקט כל מסעדה תגיש, לצד התפריט הרגיל, תפריט המקדם צמצום ובזבוז מזון. בוייס, לדוגמא, נמצא ארבע מנות מבוססות עגבניות, במשייה מנות מבוססות מנגולד ועוד.
16-23.8, ניתן להזמין מקומות דרך אתרי המסעדות.
רביבה - הקומה השניה: המסעדה חוזרת לערבי קיץ קולינריים ואלכוהוליים מסקרנים במיוחד שעליהם יפקדו השפית אירית פדידה והברמן נועם הס, זוכה תחרות הברמנים העולמית וורלד קלאס ישראל 2018.
בתאריכים 16-18 באוגוסט פדידה תארח את הס לארוחת טעימות טעימה במיוחד עם שלל מנות וקוקטיילים. שבוע לאחר מכן, הס יארח אותה בערב שכולו קוקטיילים לצד מנות תואמות, ב24-26 באוגוסט.
מחיר הארוחה: 350 שקלים. הזמנת מקום לכל הערבים כאן
או בטלפון 050-9006402
נורדיניו: אחד המקומות הכי אהובים בתל אביב מגיע לוולט רשמית וכעת ניתן יהיה להזמין את העוגות, הקינוחים, המאפים והטוסטים עד הבית. תפריט המשלוחים המשודרג יכלול למעלה מ-50 מוצרים שונים, כולל עוגת הגבינה הבאסקית המפורסמת, טוסט פרעצל צהובה, קרואק פטריות ומארזי מאריטוצ'י, מארז בראנץ' זוגי ועוד.
פריים: רשת המסעדות משיקה מנות חדשות בתפריט הקיץ ובהן מנת "רד אינדיאן" ובלק גרליק טאי", שתיהן מנות ווק. בגזרת הסושי נמצא רול מיקס דגים ופיסטוק, טרטר טונה מנגו, ספייסי אוני טונה טבעוני, נאסו ניקו רול וקריספי כרובית.
רמת החייל, ראול ולנברג 2, תל אביב, טלפון: 03-6498080 שלוחה 2,
ראשון לציון, הראשונים 2, טלפון: 03-6498080 שלוחה 3
המסגר 38 תל אביב, טלפון: 03-6498080 שלוחה 3
ובאתר
בורגראנץ': הרשת משיקה מנות חדשות, הבולטת שבהן היא מנת הראנץ' אנגוס, המבורגר במשקל של 180 גרם לפני צלייה, מבשר אנגוס איכותי ומחירו 59 שקלים עם צ'יפס ושתייה. כמוכן מציעה הרשת סלט קוסקוס ישראלי, סלט קיסר וטעמי גלידות חדשים: גלידת וניל ובייגלה מלוח, וניל למבדה ושוקולד עם אגוזי לוז.
המנות זמינות בכל סניפי הרשת
בבקה בייקרי: האחיות קורל ושיר גורן פותחות סניף חדש, הפעם ברמת אביב ג'. בסניף החדש ניתן יהיה למצוא את כל הלהיטים המוכרים, עוגת הריקוטה, שוקולד, חלבה פיסטוק, ריקוטה פרג ועוד. בנוסף נמצא מגוון כריכים, קישים, סלטים ועוגות.
ברזאני 4, תל אביב.
מוזס שופ: הרשת, שנחשבת למותג אח של רשת ההמבורגרים, מתרחבת ובשבועות הקרובים תפתח חמישה סניפים נוספים המצטרפים לשלושה הקיימים. הסניפים החדשים יפתחו בחולון, ראשון לציון, ראש העין, אשקלון ובמידטאון תל אביב.
ריחות וטעמים: שוק האוכל של הזוג לימור אורן ועודד שהרבני פותחים סניף שני במתחם פולג בנתניה, ומתכננים, לדבריהם, להפוך בתוך חמש שנים לרשת האוכל הביתי הגדולה בישראל עם כעשרה סניפים עתידיים. הסניף החדש משתרע על פני 350 מטר וממוקם סמוך לאיקאה.
בין מגוון התבשילים שנמצא במקום: שלל סוגי קציצות, תבשילים בבישול ארוך, בקר ביין או בירקות שורש, מנסף בדואי, ממולאים, מוסקה, מפרום ועוד.
רמת השרון - החרש 8 , אזור התעשייה נווה מגן 03-5164465
פולג - גיבורי ישראל 7 , נתניה 09-7447464
סה טו: הפיצה הנפוליטנית תקיים ביום ראשון הקרוב (15.8) פופ אפ שבו יתארח הפיציולי יפתח ישעיהו. האירוע יצא לדרך בחמש אחר הצהריים ויסתיים כשאחרון הלקוחות יעזוב. הקהל שיגיע למקום יהנה מפיצות מיוחדות וחומרי גלם לא צפויים.
בין היתר תוכלו לאכול שם: פיצה סגולה (קרם סלק, מוצרלה, אורגולה ובלסמי), פיצה בצלים (בצלים שרופים, מוצרלה, בצל סגול, עירית, שמנת חמוצה ופרמזן) ועוד.
רבי חנינא 7, שוק הפשפשים יפו
גרין רול: המסעדה האסיאתית הטבעונית משיקה תפריט מנות ילדים חדש הכולל שניצלוני טופו טמפורה עם אורז בטריאקי, נודלס מוקפץ עם ירקות וקוביות טופו וסנדוויץ סושי עם אבוקדו עירית וגבינת קשיו בציפוי קריספי בטטה.
מונטיפיורי 30 תל אביב
לפניות למדור האוכל של "ישראל היום" באינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו