בתום מספר שבועות של הרצה ממש לא שקטה, קבוצת "סרפינה" של היזם והמסעדן יקי כביר משיקה רשמית את מסעדת "יאוזה" בהשקעה של, שימו לב, כ-15 מיליון שקלים. למעשה, יאוזה לא מוגדרת כמסעדה אלא כקונספט אחר - "בית קולינרי", משמע, מספר עולמות קולינריים שונים, במפלסים שונים אך בבית אחד.
איך זה בא לידי ביטוי? חלל המסעדה החדשה נמצא ממש מתחת לסרפינה, האיטלקיה המוצלחת והוותיקה של כביר. המארחת במקום מובילה את הסועדים אל החלל התחתון במבנה, פותחת את הדלת ולפניו נגלה עולם חדש, מסעדה לגמרי וממש לא איטלקית, כל כולה על טהרת חומרי הגלם והמסורת של יפן, סין, וייטנאם ותאילנד.
סיימתם להתפעל? זה מה שתוכלו לאכול שם. מרבית המנות בתפריט, שמחולק לראשונות, ביניים, עיקריות וסושי, מותאמות גם לחלוקה ברובן. בתפריט הראשונות נמצא חמישה סוגי סלטים - פטריית השלג, הקיסר היפני, גרין ווסאבי, הירו קייל ופאפייה, לצד מנות כמו טרטר בקר אסייתי או סביצ'ה בר ים.
בקטגוריית הביניים, המסקרנת יותר, נמצא מנות כמו סטים רול, ספרינג רול, באן אסאדו, גיוזה עוף, דמפלינג וודג' וגם וון טון דגים. בגזרת העיקריות המצומצמת יחסית נמצא סטייק פרגית סאטה, פילה סלמון צלוי או פילה בקר. תפריט הסושי כולל רולים בטווח המחירים שבין 62 ל-88 שקלים לצד ניגירי, סשימי, רולים ללא אורז ומנות ספיישל. לאלו יצטרפו גם תפריט יינות מובחרים ותפריט סאקה עשיר שמותאם לארוחה.
כפי שניתן לגלות כשנכנסים למתחם, ב"יאוזה" ניתנה תשומת לב רבה לעיצוב, עליו אחראית ריאן לב ארי, מעצבת קונספט עטורת פרסים ובעלת הסטודיו "Envisage-concept design". לב ארי עיצבה את המקום בהשראת מועדוני הקברט והג'אז של שנות ה-30 באווירה לילית ואקזוטית עם כיוון אוריינטלי ואסיאתי.
