קריספי צ'יקן של בינגו בורגר | צילום: יונתן בן חיים

ההמבורגר החדש של גיא גמזו מרגיש כמו בינגו

סליחה על משחק המילים, אבל זה היה מתבקש • השף המצליח (אריא, נונונו) פתח המבורגר חדש על חוף הים עם קציצות במשקל 100 גרם, קריספי צ'יקן מעולה ולחמניות שיזכירו לכם את חו"ל • כל זה, כאמור, בים, מה שהופך את העסק לכיף יותר

חובבי המבורגר שמקפידים לסמן V על כל מקום חדש שנפתח ולבקר בו? שימו פעמיכם לרחוב הירקון 145 ובקרו ב"בינגו בורגר", המקום החדש של השף גיא גמזו ממש על חוף גורדון, לפני שיתחיל כל התור.

מדובר בביץ' בורגר חדש בסגנון פאסט פוד אמריקני, לא מדובר פה על קציצות ענק ומאכלים מושחתים במיוחד, אלא הבייסיק האמריקני, המבורגרים קטנים, כנפיים, נאגטס וצ'יקן בורגר. הקציצה הבסיסית בבינגו שוקלת 100 גרם בלבד ומכינים אותה באמצעות גריל מיוחד שייבאו מארצות הברית, כאשר זמן ההכנה, משהו בין אפיה לצלייה, עומד על שתי דקות ו15 שניות בלבד.

נאגטס בציפוי קורנפלקס, יונתן בן חיים

הלחמניה במקום תגרום לכם להתגעגע לחו"ל, לארצות הברית בפרט, שכן מדובר בלחמניה המקורית מבית רשת "שייק שאק". המנות שאינן המבורגר במקום, אגב, מסקרנות לא פחות. לצד ההמבורגר הקלאסי נמצא קריספי צ'יקן בלחמניה עם קולסלאו סגול, פישבורגר בלחמניה והמבורגר טבעוני (עם לחמניה מתאימה). בגזרת מנות החלוקה נמצא נאגטס בציפוי קורנפלקס, באפלו ווינגס ברוטב חמוץ חריף מק אנד צ'יז ואפילו מלפפונים חמוצים מטוגנים ברוטב.

הבישול של גמזו, כידוע, מושפע מאוד מהמטבח האמריקני. לצד מסעדת השף אריא אותה פתח לפני כשמונה שנים, הוא פתח בתל אביב גם את הנונונו, בו נמצא את המנות הכי אמריקניות ומושחתות שאפשר - בתוך לחמניית חלב.

באפלו ווינגס,

״עדיין אין בארץ המבורגר מהסוג הזה וחשוב לי שיהיה", אמר גמזו. "לפני כמה שנים החלטתי שכל מה שבא לי לאכול - אני אפתח עבורו מקום, כי את כל המאנצ׳ים שאני אוכל בחוץ, אני מעדיף לאכול במקום משלי ולהכין בדיוק כמו שאני אוהב. השלב הבא יהיה פיצה. קראתי למקום ׳בינגו׳ כי לדעתי ככה בדיוק צריך להגיש המבורגר, נקודה. ׳בינגו׳ נפתח על חוף הים כי האווירה בו היא כיפית וקלילה. ים, המבורגר ובירה - כי מה צריך יותר מזה?״

הירקון 145, תל אביב. המקום פתוח בכל ימות השבוע בשעות: 12:00-22:00

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...