אסף גרניט. צילום: גיא כושי ויריב פיין

אסף גרניט עשה את זה שוב: תגובה אחת של השף הטיסה אותה לפריז

זה התחיל כבדיחה והסתיים בכרטיס טיסה • יוצרת התוכן יעל ענבר הציבה לעצמה אתגר: 20 אלף לייקים ותגובה מאסף גרניט • הגולשים התגייסו, השף ענה במילה אחת – וההבטחה הפכה למציאות

מה שהתחיל משיתוף תמים של יוצרת התוכן המוכרת יעל ענבר על העסק החדש של אסף גרניט בפריז, הפך בתוך שעות ספורות לאתגר ויראלי שהסעיר את הרשת והסתיים עם מזוודות ארוזות וכרטיס טיסה לעיר האורות.

הכול התחיל כשיעל ענבר ראתה בפיד שלה שאסף גרניט ממשיך להרחיב את האימפריה הקולינרית שלו בפריז, והפעם עם פתיחת גלידריה חדשה בשם "ליקוק". יעל, שמיד הבינה שמדובר במקום שהיא חייבת לבקר בו.

הוא החליט להפוך את ההתלהבות לאתגר. הוא הציב לה תנאי, אם היא תעלה פוסט על הגלידריה, תצליח להשיג 20 אלף לייקים וגם תקבל תגובה אישית מאסף גרניט בעצמו הם טסים לפריז. כנראה שהוא היה בטוח שמדובר במשימה קשה מדי, אבל הוא לא לקח בחשבון את הכוח של הקהילה של יעל.

הגולשים התגייסו - ואסף גרניט נכנס לתמונה

יעל לא בזבזה זמן, העלתה את הפוסט, והעוקבים שלה התגייסו במהירות. הלייקים התחילו להצטבר בקצב מסחרר, השיתופים זרמו, ומה שנראה כמו יעד רחוק הפך למציאות. ואז הגיע הרגע שחיכו לו.

אסף גרניט, שכבר מוכר גם בזכות החיבור שלו לקהל והיכולת שלו לזרום עם רגעים ויראליים, נכנס לפוסט והגיב תגובה קצרה שהפכה מיד ללהיט: "נפגש". מילה אחת שהפכה את כל המשחק.

זמן קצר לאחר מכן הפוסט חצה את רף 20 אלף הלייקים, התנאי הושלם, ולא נשארו יותר תירוצים. יעל ענבר עמדה באתגר והגיע הזמן לקיים את ההבטחה. לא עבר יותר מידי זמן עד שיעל כבר רכשה את כרטיס הטיסה לפריז, והפכה בדיחה זוגית קטנה לסיפור ויראלי עם סוף מתוק.

עכשיו נשאר רק לחכות לרגע שבו תגיע לפריז, תבקר בגלידריה "ליקוק", ותראה אם אסף גרניט באמת מחכה לה כמו שהבטיח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...