"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רק לפני שבועות פתח המבורגריה: הטרגדיה של השף הישראלי
חיים קלומיטי ז"ל, ממובילי המבורגריית "גוז' גוז'", נהרג היום בחילופי אש בפיגוע הרב-זירתי בשרון • רק לפני שבועות ספורים חגג את פתיחת המבורגריית השף החדשה שבה היה שותף, מיזם שנולד מתוך אהבה לבשר, לאירוח ולתוצרת מקומית
רס"ר (מיל׳) חיים קלומיטי נפל בפיגוע בצור נתן. צילום: דובר צה"ל

רק לפני שבועות פתח המבורגריה: הטרגדיה של השף הישראלי

חיים קלומיטי ז"ל, ממובילי המבורגריית "גוז' גוז'", נהרג היום בחילופי אש בפיגוע הרב-זירתי בשרון • רק לפני שבועות ספורים חגג את פתיחת המבורגריית השף החדשה שבה היה שותף, מיזם שנולד מתוך אהבה לבשר, לאירוח ולתוצרת מקומית

אופיר רבינוביץ'
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הפיגוע הקשה החל סביב השעה 10:30 בבוקר, כשמחבל חמוש, תושב טייבה, פתח במסע ירי רב-זירתי ברכב גנוב. המחבל פתח באש תחילה לעבר אזרחים בתחנת דלק ליד כוכב יאיר, המשיך לצור יצחק, שם ירה לעבר עמדת השמירה, ומשם המשיך ליישוב צור נתן.

חיים קלומיטי ז"ל, ששימש כלוחם הגנה מרחבית בגדוד 8881, נפגע אנושות מחילופי האש בעודו ברכבו בתוך היישוב, ומותו נקבע במקום. באותו אירוע נפצע באורח קשה גם רבש"ץ היישוב, לצד חמישה פצועים נוספים בזירות השונות, עד לחיסולו של המחבל בתום מצוד.

חיים קלומיטי. יהי זכרו ברוך, צילום: דובר צה"ל

החלום הקולינרי שנקטע

רק במאי האחרון, חגג קלומיטי את פתיחתה הרשמית של "גוז' גוז'" המבורגריית שף חדשה הממוקמת בתחנת הדלק שבין תל יצחק לאבן יהודה.

המיזם המבטיח קם כשיתוף פעולה מסקרן בין קלומיטי, שהוביל את הפן הקולינרי ואת פיתוח התפריט, לבין הבעלים של מוסד הקולינריה השרוני הוותיק "גוז' ודניאל" מבני ציון. יחד ביקשו להביא לאזור בשורה צעירה ואיכותית של המבורגרים מבשר הולשטיין מובחר, תוך הקפדה על חקלאות ישראלית ותוצרת מקומית.

המבורגר בגוז' גוז', צילום: דניאל לילה

שיתוף הפעולה החדש כבר הספיק לעורר עניין רב בקרב פודיז וחובבי בשר באזור השרון, אך החלום נקטע בצורה האכזרית ביותר. קלומיטי הותיר אחריו משפחה, חברים לעשייה הקולינרית וחברים לנשק.

מטעם קבוצת גוז ודניאל וגוז גוז נמסר:"בלב כואב ובצער עמוק אנו מודיעים על הירצחו של חיים קלומיטי הי״ד בפיגוע הטרור הבוקר בכוכב יאיר.
חיים תושב צור נתן היה אדם אהוב, חבר, שותף, בעל לב רחב וערכים, אשר הותיר חותם עמוק כל אדם אשר הכיר. מותו הטרגי הותיר כאב עצום וחלל גדול בקרב אוהביו ובלבנו.
עובדי קבוצת גוז׳ גוז' וגוז' ודניאל מבקשים להודות לכל מי שמחבק, תומך ומשתתף בצערנו בשעות קשות אלו. אנו מבקשים לכבד את פרטיות המשפחה ולאפשר לה להתאבל בכבוד ובשקט. בשעה קשה זו אנו מחזקים את כוחות הביטחון מאחלים החלמה מהירה לפצועים וקוראים לציבור לגלות אחדות, ערבות הדדית וחוסן מול הטרור."

ההלוויה תצא מחר בשעה 17:00 מצור נתן.
יהי זכרו ברוך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...