הטריק החדש של משתמשי וולט - ואיך הוא קשור לליה נגה?

כוכבת הרשת חושפת בפודקאסט שלה איך אנשים מתחזים אליה בהזמנות משלוחים כדי לקבל פינוקים ממסעדות • "אני אפילו לא שמה את השם שלי"

איך זה קשור לליה נגה?. צילום: אורן בן חקון, אינסטגרם

בפרק האחרון של הפודקאסט שלה, ליה נגה שיתפה את המאזינים בגילוי מפתיע ומעט מרתיח על הדרך שבה המוניטין שלה משמש אחרים כדי להשיג הטבות. נגה חשפה כי היא גילתה שמשתמשים שונים באפליקציית "וולט" החלו לשנות את שם המשתמש שלהם ל"ליה נגה", מתוך תקווה שמסעדות, שמכירות את פועלה בתחום האוכל, יחשבו שמדובר בה וישלחו להן מנות אקסטרה.

@liyanoga.xx

הפודקאסט של ליה פרק 43 באוויר וזמין להאזנה בספוטיפיי אפל פודקאסט ויוטיוב 🎧🤍

♬ צליל מקורי - Liyanoga

''זה עובד!''

בסרטון שהעלתה ברשת, היא משתפת את החברה שלה בתגלית המפתיעה: "מישהי שמה בוולט את השם שלי, בשביל לקבל פינוקים מהמסעדות, והיא אומרת שזה עובד!". אבל הטוויסט בסיפור הגיע דווקא מהמקום הכי פחות צפוי. נגה הבהירה בשיחה שהיא עצמה כבר מזמן לא נוקטת בשיטה הזו, וסיפרה: "אפילו אני לא שמה את השם שלי בוולט, אני תחת שם בדוי''.החברה, שנראתה המומה מהגילוי, מהר מאוד אמרה: "אני גם אעשה את זה!".

היא הסבירה כי בעבר אכן זכתה ליחס מועדף מצד עסקים שהכירו את התוכן שהיא מייצרת אך עם הזמן גילתה שזה יצר סיטואציות לא נעימות, כמו אזכורים שגויים או חשיפה למידע אישי של אחרים. כשחברתה תהתה איך המסעדות בכלל יודעות למי לתת את הפינוק, נגה הדגישה שהמסעדות כבר יודעות היטב שהיא עושה סרטונים על אוכל - ולכן הטריק של המתחזים נשען על הצלחת העבר שלה.

ליה נגה, צילום: אינסטגרם
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר