"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"קפה גן סיפור" בדרך לת"א? המיקום המושלם של הסניף המתוכנן

רשת "קפה גן סיפור", שהפכה לשם נרדף לבילוי משפחתי בפארקים ברחבי הארץ, בוחנת הקמת סניף חדש באחד האזורים האסטרטגיים והעמוסים בתל אביב • בעלי הרשת, ברנרדו בלחוביץ', אישר ל"היום" כי הוגשה הצעה רשמית למכרז במבנה סמוך לקיר הטיפוס בפארק הירקון, אך מדגיש כי ההחלטה הסופית טרם התקבלה

,עודכן
0השמעה
קפה גן סיפור. צילום: לינה מיארה

רשת"קפה גן סיפור", שהפכה לשם נרדף לבילוי משפחתי מסמנת את היעד השאפתני הבא שלה: פארק הירקון. הרשת לוטשת עיניים לאחד המיקומים האסטרטגיים ביותר בגני יהושע, המבנה הצמוד לקיר הטיפוס האייקוני.

בשיחה שערכנו עם ברנרדו בלחוביץ', בעלי הרשת, הוא אישר באופן רשמי את הפרטים שנחשפו לראשונה בפודקאסט "מאחורי הצלחת" של גדי חן. לדבריו, "קפה גן סיפור" אכן רואה במיקום הזה פוטנציאל אדיר והגישה הצעה רשמית למכרז של חברת גני יהושע.

עם זאת, ברנרדו שומר על איפוק ומציין כי התהליך עדיין בעיצומו: "אכן הגשנו את המועמדות למכרז, אך נכון לעכשיו אנחנו עדיין ממתינים לתשובות סופיות".

כניסה לגני יהושע תהיה עבור "גן סיפור" עליית מדרגה משמעותית, שכן מדובר בריאה הירוקה המרכזית והעמוסה ביותר בישראל.

קפה גן סיפור,צילום: לינה מיארה

הצמיחה המואצת של הרשת מגיעה ברוח גבית חזקה במיוחד, לאחרונה רכשה קרן "גרין לנטרן" 50% מהרשת לפי שווי של 150 מיליון שקלים. השותפות החדשה נועדה להזניק את המותג קדימה, והיא כבר נושאת פירות בשטח. לצד הלוטשת עיניים לתל אביב,

הרשת מקדמת בימים אלו את פתיחתו שלסניף חדש ומרשים ברעננה, הצפוי להיפתח במהלך שנת 2026. הסניף ברעננה עתיד לשמר את ה-DNA המוכר של "גן סיפור" השילוב בין קולינריה חלבית איכותית לחוויה תרבותית לילדים, במיקום שמחבר בין העיר לטבע.

אם המכרז יוכרע לטובתם, הקהל התל אביבי יוכל ליהנות בקרוב מהשילוב המוכר של קפה, אוכל טוב וסיפור לילדים, אל מול הנוף האייקוני של קיר הטיפוס והירקון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר