לאחר ההצלחה של פופ-אפ הטעימות של קפה "סטארבקס" שנערך לאחרונה בדיזינגוף סנטר בתל אביב, כעת הוא מגיע לשלושה סניפים של רשת המזון "חצי חינם".
מתחמי הקפה של "סטארבקס", שמציע קפסולות ופולי קפה בישראל ומשווק על ידי אסם-נסטלה, יוקמו בסניפי הרשת בחולון, הוד השרון וראשון לציון. כך, מי שירצה לשתות במהלך הקניות שלו במקום, יוכל לשבת במתחמי הקפה של "סטארבקס" ולקבל בחינם אספרסו, קפה הפוך, מקיאטו ועוד.
מדובר בטעימות של משקאות חמים מהטעמים של כלל הקפסולות של המותג בגודל רגיל. הפופ-אפים יהיו פתוחים עד ה-18 ביוני.
יש לציין שבישראל נמכרים רק קפסולות ופולי קפה להכנה ביתית של רשת בתי הקפה, שאינה פעילה בארץ. הפעילות של בתי קפה בישראל החלה לפני 20 שנים, ושרדה שנתיים בלבד.
אורית שלום בג, סמנכ"לית שיווק וסחר ב"חצי חינם", מסרה: "החלטנו לבצע מהלך חדשני וראשון מסוגו. יצרנו שיתוף פעולה עם מותג הקפה העולמי 'סטארבקס' ובמסגרתו הקמנו 'בית קפה' פופ-אפ במספר סניפי הרשת, על מנת שלקוחותינו יוכלו ליהנות במהלך הקנייה מהפסקת קפה איכותית בדיוק כמו בחו"ל וללא עלות. אנו מזמינים את כולכם להגיע לחוויית קנייה לא שגרתית ובאווירה בינלאומית".