התאילנדית בחוף של מוש - אכזיב. צילום: מאיה אליהו

תמיד הוא בא בזמן: התאילנדית החדשה והלוהטת של מוש בן ארי

החוף של מוש באכזיב מתחדש עם מסעדה תאילנדית מסקרנת • מתחם האירועים הבוטיקי של ארז וחנן - נפתח לקהל הרחב • ערבי פופ-אפ ייחודיים במטבח של רמה • והמקום שיגיש לכם סופגניית שניצל דובאי • חדשות האוכל במהדורה מחממת במיוחד

התאילנדית החדשה של מוש בן ארי

הגעתם לגליל, או שאתם נמצאים שם קבוע? מוש בן ארי מזמין אתכם לרדת על פאד תאי ומנות תאילנדיות אחרות ב-Mosh Thai House שבאכזיב - המסעדה החדשה בהובלת הקבוצה של בן ארי שמצטרפת לחוף של מוש אשר נפתחה בקיץ האחרון. השף איתמר דהן, שעבר הכשרה בתאילנד, מציג תפריט אותנטי וחריף-מתוק שבו מחכות לכם מנות כמו יאם סום או (פומלה, צ'ילי, כוסברה, בצל ירוק, ג'ינג'ר, שאלוט, נענע, קשיו ובוטנים – 48 שקלים); ים פלא טוד (פילה לברק מטוגן, למון גראס, נענע ושאלוט – 68 שקלים); קאו סוי (תבשיל קארי עם עוף בבישול ארוך ואטריות ביצים – 54 שקלים); וגם פאד תאי עוף או טופו (62 / 52 שקלים). המסעדה פתוחה בכל ימות השבוע מלבד יום ראשון.

Mosh Thai House, חוף אכזיב, נהריה.

המטבח של רמה, צילום: אייל גרניט

המטבח של רמה מארח את יקב רזיאל

יקב רזיאל והמטבח של רמה שביישוב נטף בהרי יהודה יקיימו השבוע, בימים שלישי וערבי (10 ו-11 בדצמבר) שני ערבים מיוחדים בהם יוגש סרוויס חורף שמשלב בין יינות הייקב לבין תפריט מיוחד.

בין המנות שיוגשו: מאפה תרד עם קממבר וסירופ דבש; מאפה בשר מפורק על קרם תפוח אדמה; טרטר בקר עם תפוחי אדמה מטוגנים ואיולי פפריקה מעושנת; וסשימי דג ים עם שמן אורפה, צ'ילי, בצל, סומק וזעתר. לקינוח: קרמבל תפוחים, קרם לימום עם תותים ושטרויזל שקדים, גרניטה אשכולית ועוד. 436 שקלים לאדם, כולל אוכל ויין ללא הגבלה. יש להזמין מקום מראש.

המטבח של רמה, נטף.

בת אביגדור, צילום: דיגי

אירועי החורף של בת אביגדור

החל מ-10 בדצמבר, בימי רביעי וחמישי לאורך חודשי החורף, יקיים חלל האירועים בן אביגדור שבתל אביב פופ אפ חורפי, שעליו חתומים השפים ארז קומרובסקי וחנן עזרן. תפריט הטעימות המשתנה מבוסס על חומרי גלם עונתיים, והמנות מוגשות למרכז השולחן. מה אוכלים? חסות חורף עם דייקון (צנון יפני), ויניגרט יוזו ונורי; פורל עם כרוב ניצנים בקרמל מיסו ושקדים; ראמן טלה עם ציר עמוק, כתף טלה וחלמון קונפי. 350 שקלים לאדם. התפריט המיוחד אינו כשר. להזמנות.

בת אביגדור, בן אביגדור 13, תל אביב.

חגיגה של סטייקים בבורגר סאלון, צילום: דוד מויאל

ערבי הפופ-אפ של בורגר סאלון

אולי תעדיפו סטייק במקום ההמבורגר הקבוע שלכם? רשת בורגר סאלון יוצאת מהשגרה לטובת שני ערבי פופ אפ סגורים, במהלכם יוגשו סטייקים לצד תוספות ומנות ראשונות מיוחדות. זה יקרה ב-23 בדצמבר בסניף אור ים שבאור עקיבא (פרדס רימונים 2) וב-25 בדצמבר בסניף הוד השרון (הנגר 1).

בתפריט: מנה ראשונה לבחירה (מיני מיקס קבבונים עם טחינה וחריף או נקניקיות עגל עם איולי חרדל); עיקרית לבחירה (אנטריקוט או אונטריב 250 שקלים); תוספת לבחירה (צ'יפס בתיבול אורגנו, סלט ירוק או קולסלאו); שתייה (יין, בירה או משקה קל) וביס מתוק לקינוח. 249 שקלים לסועד, כולל 10 אחוזי הנחה על מוצרי הסאלון סטור של הרשת, שכוללת סדרת מוצרי בשר חדשים.

יש להזמין מקום מראש.

סופגניית שניצל דובאי בגולדיס, צילום: בר משה - סוכנות קרלה

סופגניות קרניבוריות, מישהו?

המעדנייה ובית האוכל המוכן הכשר גולדיס מציגה את קולקציית הסופגניות הבשריות שלה, כשבראשה, תחזיקו חזק, סופגניית שניצל דובאי (!). מדובר בשניצל דק ופריך עטוף בקדאיף, שמוגש על סופגנייה עם נגיעות פיסטוק ורוטב שוקולד. לאמיצים וחובבי פיוז'ן בלבד. עוד בקולקציה הלא שגרתית: סופגניית שווארמה ירושלמית; סופגניית רוסטביף בקר מעושן; סופגניית חזה הודו חרדל ודבש; סופגניית בשר מפורק; סופגנייה ונקניקייה ואחרונה חביבה: סופגניית כבד קבוץ וריבת בצל. אמיתי לגמרי. 25 שקלים ליחידה.

גולדיס, עזרת תורה 18 ירושלים, מצדה 9 בני ברק. כשר.

בראנץ' בנואמה, צילום: עדי דר

הבראנץ' החדש של נואמה

נואמה התל אביבית, שמינתה לאחרונה את מושיקו אברהם לשף המסעדה, מציגה תפריט בראנץ' חדש שמוגש בימים שישי ושבת בין 12:00 ל-17:00. בהיצע: סלט עשבים ארומטיים (צימוק אוזבקי, בצל, רכז רימונים, שקד מטוגן, יוגורט יווני ואבן יוגורט – 62 שקלים); טוסט אבוקדו וביצה עלומה (48 שקלים); בליני תרד מאודה, ביצה עלומה והולנדייז (62 שקלים); רושטי, קרם פרש, פלמידה כבושה וביצי סלמון (68 שקלים); פוקצ'ה קורנדביף איולי חרדל – 68 שקלים ואחרות. בוהריים טעימים.

נואמה, נחלת בנימין 59, תל אביב.

שיפוד פורל במילה,

תפריט ערב חורפי במילה

מילה הכשרה שבמתחם G סביון מציגה תפריט ערב חורפי-חלבי מעודכן. בין המנות החדשות: פטריות יער בג'וספר; פילה מוסר ים וגראטן דלעת; שיפוד פורל על עלי גמבה חרוכים ברוטב לימון ושמן ירוק; קונפי ארטישוק ירושלמי; וצלחת קרודיטה של ירקות חורף טריים.

מילה, השקמה 1, סביון.

לוצ'אנה,

לוצ'אנה מתרחבת לראשל"צ

רשת לוצ'אנה האיטלקית והכשרה פותחת סניף שלישי – הפעם בראשון לציון. הרשת, שהחלה את דרכה כלוקיישן יחיד בירושלים והתרחבה לאחרונה לבאר שבע, מציעה תפריט חלבי בהשראת ארץ המגף שבו ממתינות לכם מנות כמו טרטר דג ים (שזיף, נענע, סלרי, בצל ירוק ו-ויניגרט שזיפים); פיצה בוראטה (רוטב עגבניות, בוראטה, שמן זית, בלסמי וארוגולה); אנילוטי קרם פרש (שמנת, דלעת, ערמונים וקריספי דלעת); ודג שלם בטאבון (ירקות גינה צלויים ורוטב חמאת לימון ועשבי תיבול). המסעדה החדשה בראשון לציון היא הגדולה ביותר של הרשת עד כה, וכולל 276 מקומות ישיבה לצד בר אלכוהול מושקע. תבואו.

לוצ'אנה, לח"י 2, ראשון לציון. כשר.

הקינוח החדש של דומינוס, צילום: אודי מוצני

פופים סינמון רול של דומינו'ס

לכבוד החורף ורגע לפני חנוכה, מרחיבה דומינו'ס פיצה את סדרת קינוחי הפופים שלה ומציגה החל מיום חמישי הקרוב (11 בדצמבר) פופים בטעם סינמון וניל – מאפה חם (מאוד חם!) ורך ממולא בחמאה, קינמון וסוכר, עם זילוף נדיב של רוטב וניל מלמעלה. טבעונים? אל חשש, יש גרסה עם תחליף בטעם חמאה. טעם הפופים החדש מצטרף לצמד הטעמים הקודמים בסדרה, שוקולד ופיסטוק-שוקולד לבן. 25 שקלים ל-8 יחידות.

מארזי החג של מקס ברנר, צילום: DiTails

המארזים של מקס ברנר לחנוכה

חוץ משוקולד – הרבה שוקולד – קולקציית מארזי חנוכה של מקס ברנר כוללת השנה מגוון פריטים עם ערך מוסף ותרומה לקהילה, כמו חנוכיות שנוצרו בשיתוף עמותת אקי"ם שפועלת למען אנשים עם מוגבלות שכלית; שמן זית של כרם אחינועם שבגליל העליון המפעיל עמותה המקדמת שוויון הזדמנויות בחברה; ונרות חג שמיוצרים על ידי עסק בעוטף ישראל. טווח מחירים: 239-89 שקלים. להשיג באתר מקס ברנר ובסניפי הרשת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...