כשבלוגרית אוכל מפורסמת משתפת פעולה עם רשת פיצה גדולה, התוצאה יכולה להיות מדהימה או אכזבה מוחלטת. אתמול (שלישי) יצאנו לבדוק את השיתוף החדש בין עמית דניאל, פאפא ג'ונס וקוקה קולה - שני טעמי פיצה חדשים במהדורה מוגבלת שמבוססים על הטעמים האישיים של דניאל.
עמית כמובן הגיעה להשקת הפיצות החדשות לצד בת הזוג החדשה שלה - שורדת השבי אמילי דמארי. אבל אנחנו כאן כדי לבדוק את הפיצות החדשות ולהבין אם מדובר בעוד גימיק שיווקי או שבאמת יש כאן משהו טעים. הזמנו את שתי הפיצות, הגענו עם רעב וציפיות.
למרבה ההפתעה, פיצה בשילוב עם פסטה בסיר אחד - המתכון שפרסם את עמית, לא מצאנו כאן - מה כן? פיצה עם נקניקיות (טבעוניות - לצחונים ולמי ששומר כשרות או בקר), מוצרלה וריבת בצל מתוקה.
הרעיון נשמע מעניין, אבל בפועל זה לא לגמרי עובד. הבעיה הגדולה היא השילוב של מתוק ומלוח על הפיצה. ריבת הבצל נותנת הרבה מתיקות שמתנגשת עם הטעם של הגבינה והנקניקיות. זה יוצר בלבול על הלשון - לא ברור אם זו פיצה או קינוח. הבצק עשוי נהדר, הגבינה עושה את העבודה והנקניקיות טעימות, אבל הקומבינציה פשוט לא מתאימה. פיצה צריכה להיות פשוטה וטעימה.
הפיצה השנייה שטעמנו הרבה יותר מוצלחת. במקום רוטב עגבניות יש רוטב שום, ועליו זיתים וטונה. זה נשמע פשוט וזה בדיוק מה שעובד כאן. רוטב השום לא חזק מדי ונותן טעם נהדר לפיצה. הזיתים מוסיפים קצת מליחות והטונה מבושלת כמו שצריך. הפיצה לא כבדה מדי, ואחרי כמה ביסים אתה מבין שזה משהו מוצלח. לפעמים פשוט זה הכי טוב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו