"הטרסה" - בר הקיץ של מלון וולדורף אסטוריה ירושלים, פתח בתחילת החודש את שעריו לקהל הרחב. המקום, הכשר למהדרין, פועל בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-23:00, ומציע חוויית בילוי מהנה ומיוחדת באווירה ירושלמית, המשלבת קולינריה מוקפדת, אלכוהול משובח ואירוח אלגנטי במיוחד - כל זאת אל מול נופיה הייחודיים של העיר.
גן קסום בלב העיר
הטרסה ממוקמת בקומה הרביעית של המלון ועוצבה כגן ים-תיכוני ייחודי, עם עצי זית מקומיים, פרחים צבעוניים, עציצים, כריות פרחוניות, ספות נוחות, לצד שולחנות גבוהים, רצפת דק ותאורה מעודנת.
את המטבח של הטרסה מוביל שף המלון איציק מזרחי ברק, שיצר תפריט קיץ חדש, מבוסס על המטבח הים-תיכוני, עם שימוש בחומרי גלם מקומיים וטריים, עם מנות קלילות, שכיף לנשנש לצד קוקטייל, במזג אוויר המושלם שיש רק בירושלים בקיץ.
התפריט החדש מציע מגוון מנות "טאפאס" רובן ים תיכוניות, חלקן עם קריצה קלה למטבחי אסיה, תמצאו כאן פילה דניס על הפלנצ'ה (65 שקלים), מינוט סטיק אנטריקוט 120 גרם (95 שקלים), סטייק דלעת ברוטב ברביקיו (65 שקלים), שיפוד פרגית טנדורי (75 שקלים), אדנה קבב בליווי ירקות צלוייים סלט ירקות וטחינה (75 שקלים), אסאדו טלה בבישול ארוך בלחמניית באן (95 שקלים), סלט עלי חסה פריכים פלחי תפוז, שקדים חלוטים, רוטב ויניגרט (50 שקלים), פרחי כרובית בטמפורה (55 שקלים), קבב דג ים (75 שקלים), באליק אקמק- סנדוויץ' דגים (75 שקלים) ועוד ועוד.
על תפריט הקוקטיילים הנהדרים אחראי צוות המיקסולוגים של המלון, אשר רוחקים במקום מבחר קוקטיילים מיוחדים לעונה כמו "ירושלים של זהב" - קוקטייל הדגל של המלון בהשראת העיר (125 שקלים), "עשור של יוקרה" - ויסקי עם סירופ דובדבנים וביטר מתובל (125 שקלים), "צ'ילי פיינה" - שילוב מרענן של טקילה, אננס חריף וליים (75 שקלים), "טיקי קליר" - רום הוואנה עם בננה-וניל, קינמון ושקדים (75 שקלים).
"אנחנו נרגשים להשיק את 'הטרסה' ולפתוח אותה לקהל הרחב – מקום שמשלב בין האיכויות הגבוהות של מלון וולדורף אסטוריה לבין בילוי קיץ ייחודי בירושלים. אנו מאמינים ש'הטרסה' תהפוך לאחד מיעדי הבילוי המועדפים בעיר – בזכות שירות מוקפד, קולינריה מצוינת ונוף שאין שני לו", אמר מנכ"ל המלון, אבנר און.
הטרסה, מלון וולדורף אסטוריה
גרשון אגרון 26, ירושלים
שעות פעילות: ראשון–חמישי, 18:30–23:00 (המטבח פתוח עד 22:30)
כשר רבנות ירושלים (מהדרין)
יש להזמין מקומות מראש

