"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
איך לא חשבנו על זה קודם: הטריק המדהים לקילוף קלמנטינה בשניות
נכון שלרוב די מעצבן להוריד את הקליפה מפירות הדר? אז בלי להתאמץ או ללכלך את הידיים - אם ובלוגרית אוכל חשפה פטנט פשוט לחילוץ הפלחים • אחד המגיבים: "החיים שלי ממש השתנו"
קלמנטינות. צילום: יוסי זליגר

איך לא חשבנו על זה קודם: הטריק המדהים לקילוף קלמנטינה בשניות

נכון שלרוב די מעצבן להוריד את הקליפה מפירות הדר? אז בלי להתאמץ או ללכלך את הידיים - אם ובלוגרית אוכל חשפה פטנט פשוט לחילוץ הפלחים • אחד המגיבים: "החיים שלי ממש השתנו"

אסף גולן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אוהבים קלמנטינות ומדרינות אבל מתקשים לקלף אותן מכיוון שלא פעם הקליפה נדבקת לפלחים? ובכן, סרטון טיקטוק קצר של אם ובלוגרית עם פרופיל טיקטוק בשם womenoftoday זכה למעל 15 אלף צפיות לאחר שגילה טריק פשוט וחמוד מאוד שמאפשר להגיע אל פלחי פירות ההדר הללו מבלי ללכלך את הידיים או להתאמץ.

האישה, שנוהגת להציג ברשת החברתית טריקים בתחום האוכל, הדגימה את השיטה החדשה והיא פשוטה מאוד לביצוע: במקום לנסות לקלף את הקליפה הדקה ולהסירה מהפרי, יש לחתוך אותו באמצע ואז לדחוף החוצה את הפלחים מהצד השני, קרי מגב החלק החתוך. הדחיפה הזו, כך מראה הסרטון הוויראלי, מוציאה בקלות מדהימה את חצי הפלחים, אפילו מבלי ללכלך את הידיים.

"הייתי ילדה צעירה כשלמדתי את הטריק הפשוט הזה של חיתוך וקילוף המנדרינות" אומרת האם בסרטון. לאחר מכן היא מציינת: "אם אתם הורים לפעוטות, הרי תבינו במהירות כמה הטריק הזה ענקי".

הגולשים הגיבו בהתלהבות. אחד מהם כתב: "מה זה בכלל? זה כישוף מספרי הארי פוטר?", אחר הגיב בתדהמה: "החיים שלי ממש השתנו בעקבות הטריק הפשוט הזה". אם נוספת שראתה את הסרטון הגיבה אליו וכתבה: "אני מטפלת בפעוט שממש אובססיבי למנדרינות והטריק הזה הוא גיים צ'יינג'ר ממש עבורי". אחד הגולשים סיכם: "הטריק הפשוט הזה ממש הוציא אותי מדעתי, איך לא חשבתי על זה עד כה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...