"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כבוד: המסעדן המיתולוגי קיבל רחוב על שמו

סעיד משיח ז"ל, הבעלים של "מסעדת סעיד", זכה לרחוב הנושא את שמו בעיר אור יהודה • ראש העיר ליאת שוחט: "הבוקר עשינו צדק היסטורי עם אחת הדמויות האהובות והחשובות ביותר בתולדות העיר"

,עודכן
0השמעה
סעיד משיח ז"ל. צילום: מתוך עמוד הפייסבוק של ליאת שוחט

הבוקר (שני) נקרא רחוב באור יהודה על שמו של סעיד משיח ז"ל, הבעלים של "מסעדת סעיד" המיתולוגית שבעיר, שהפכה עם השנים למוסדקולינרימפורסם ולאחת האטרקציות המרכזיות באור יהודה.

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, הגיעה לנאום במקום, שיתפה תמונה וכתבה פוסט מרגש בחשבון הפייסבוק שלה. "הבוקר עשינו צדק היסטורי עם אחת הדמויות האהובות והחשובות ביותר בתולדות העיר", פתחה.

"זה אולי לא פופולארי לקרוא רחוב על שמו של מסעדן, אבל סעיד האהוב, איש חסד ונתינה, היה ראוי לכך", הוסיפה. שוחט סיפרה כי רבים נחשפו לעיר בזכות משיח ושבמהלך השנים הגיעו המון אנשים לאכול במסעדה, כולל ראשי ממשלות ונשיאים.

"עבור תושבי אור יהודה הוא היה האדם שכיף לראות אותו, לשבת איתו, להתייעץ ולשתף אותו, לקבל ממנו עצה טובה, לעבוד אצלו ובהחלט גם לאכול אצלו. לב אחד גדול", סיכמה.

מסעדת השיפודים שפתח בשנת 1978, זכתה להצלחה רבה, אך נאלצה להיסגר בתחילת שנת 2019, כחודש לאחר מותו של משיח. סעיד השאיר אחריו מורשת ענפה ונחשב לעילוי בתחומו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר