הכירו את ה-To’ak Bar, מה שמסתמן כארטיק הכי יקר בעולם. השלגון הזה, שהושק לאחרונה בגלידריית הבוטיק DOOZEE Bespoke Bar שבקי ווסט, פלורידה, ארה"ב, מתגאה בתג מחיר של 250 דולר (לפני מס), ולטענת אנשי המקום מדובר בקינוח הקפוא האולטימטיבי.
אז מה הופך את מעדן המינוס מעלות הזה לכל כך נחשק? נתחיל בזה שכל יחידה מיוצרת בנפרד על ידי "בריסטה גלידה", אך ורק לפי הזמנה. התהליך מתחיל בטבילת שלגון גלידת וניל איכותית בציפוי שוקולד איכותי לא פחות.
לאחר מכן, הבריסטה חופן, בעזרת כפית של מותג היוקרה הרמס, שביבים של השוקולד הכי נדיר בעולם - שוקולד To'ak - שעל שמו קרוי למעשה המוצר. השביבים מפוזרים באופן סזיפי על השלגון, ולאחר מכן מכסים את כל הטוב הזה בעלי זהב 24 קאראט אכילים וב"יהלומי סוכר". האמת היא שהיינו מפקידים את הארטיק בכספת במקום לאכול אותו, אבל בדקנו הרגע עם הבנק והם עדיין לא התקינו במקום פריזרים. בעיה.
דרך אגב, ב-DOOZEE, שגם מציעים "שלגוני טיילור סוויפט" ו"שלגוני אינסטגרם" פוטוגניים במיוחד, מבהירים שהם שמחים לספק את הסחורה גם "ללקוחות שאין ברשותם את הכסף הגדול להוציא על ה-To’ak בר". כך לדברי ג'ים אפשטיין, הבעלים, שישמח לתקתק לכם מנת פרוזן יוגורט ב-3.5 דולר בלבד או שלגון בציפוי צ'יטוס חריף או עלי ורד אורגניים. ועוד לחשוב שהסתפקנו עד עכשיו בשוקו-שוקו ובשוקו-בננה שגרתיים. גג מגנום.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

