פחות מחודש ליציאת הסרט המדובר "ברבי" וכבר אפשר להכריז בביטחון למקרה שלמישהו עוד היה ספק: הקיץ הזה כולו בסימן ורוד. זה כולל, כמובן, גם את מה שיככב בצלחות שלנו. כן, גם הלהיט הקולינרי החדש שכובש את רשת טיקטוק ורוד (כמובן), מתוק ולא דורש יותר מעשר דקות של הכנה: צ'יפס האבטיח. נראה שחובה לנסות את ההייפ החדש של הקיץ ואת זה לא אנחנו קבענו, אלא עשרות מיליוני תיוגים ברשת שמהללים את הקינוח הטרנדי.
כמו בכל טרנד, צריך למצוא את החלוץ שעלה על הקונספט ומקבל רשמית את התואר "זה שבגללו כולם משתגעים". במקרה הזה מדובר בטיקטוקרית הת'ר סטולר שלה 34.2 אלף עוקבים בערוץ (happykidskitchen). סטולר העלתה סרטון בו שיתפה כיצד היא מכינה צ'יפס אבטיח עם מטבל יוגורט תות. הסרטון צבר מיליוני צפיות, מאות אלפי לייקים, אלפי תגובות וכדרכם של טרנדים - הפך ללהיט ויראלי. מאות גולשים מעלים מאז את הגרסאות שלהם לקינוח המתוק והקריר.
אז איך מכינים את הצ'יפס המתוק הזה?
כך תכינו את טרנד הטיקטוק החדש: צ'יפס אבטיח עם מטבל יוגורט תות
לוקחים אבטיח, אבל במקום לחתוך אותו לפלחים משעממים ולפרגן לעצמכם גם בקוביות בולגרית, פותחים את המגירה, שולפים משם סכין לחיתוך צ'יפס בצורת זיגזג שיש לכם (ואם אין, זה הזמן לקנות אחד) וחותכים בזהירות את האבטיח לרצועות צ'יפס.
אחרי שסידרתם לכם ערימה מתוקה של צ'יפס אדמדם, הגיע הזמן להכין גם מטבל ורוד מפנק. יוגורט יווני או יוגורט וניל, חופן תותים, שליכטה של דבש אם אתם רוצים קיק אקסטרה מתוק, ערבוב מהיר במעבד מזון עד לקבלה של מטבל במרקם חצי קטיפתי, וזהו. התקבלתם רשמית למועדון צ'יפס האבטיח. שמרו את המטבל בקירור עד לרגע ההגשה ובתיאבון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו