בדרך כלל מסעדות יוקרה נוקטות קוד נוקשה שאוסר על הגעה אליהן בלבוש לא הולם: לבוש ספורטיבי, חולצות טי-שירט ובגדים אחרים הנחשבים ללא מכבדים. אלא שמסעדת יוקרה אחת בלונדון לקחה את הדרישות הללו צעד אחד קדימה. כעת היא דורשת מקהל לקוחותיה שלא להגיע אליה מבושמים.
ידוע שחוויה קולינרית מלאה כוללת גם את השימוש בחוש הריח, ובכן, לפי ההסבר של מסעדת הסושי היוקרתית "קאנסאקה", אותה מוביל השף שינג'י קאנסאקה - המקום לא מעוניין שאורחיו יגיעו מבושמים בריחות שעלולים לגבור על ריח החומץ המיוחד המוגש בו. כמו כן לטענת המקום שמציע תפריט מובנה הכולל 18 מנות, הבישום יכול להעפיל על ריח הדגים המוגשים. "כדי להבטיח את חוויית הסושי הטובה ביותר עבור לקוחותינו, אנו מבקשים מהם להימנע מלהתבשם לפני הביקור אצלנו", נמסר מהמסעדה.
יש לציין כי ארוחה במסעדה עולה לא פחות מ-420 פאונד לאדם, מחיר שהמסעדה מתגאה בו – בין היתר, כי זהו המחיר היקר ביותר עבור סוג כזה של ארוחות בבירת בריטניה. המקום כולל 13 מושבים בלבד. אורחיו נהנים מחוויה קולינרית במסגרתה השף מחליט בכל ארוחה אילו מנות יוגשו להם. את החוויה הזו תיאר בעבר השף שינג'י קאנסאקה כ"חוויה אינטימית מיוחדת וייחודית המציעה קשר אישי בין הסועדים והשף".
השף קאנסאקה מתגאה גם בחומרים המשובחים מאוד אותם הוא בוחר בקפידה ובצורת העבודה המסורתית בה הוא מכין את הסושי. לדבריו, חוויית האכילה במסעדתו מובילה את הסועדים למפגש שמזכיר את החיים התוססים ברחובות טוקיו, תוך שהם נהנים מהשלווה הייחודיות שיש בשירות אינטימי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו