מהפסטיבל בשנה שעברה. צילום: באדיבות ויגן פרנדלי

הפסטיבל הטבעוני הגדול בעולם חוזר: "ויגן פסט" יערך בפארק הירקון

האירוע ששם בקדמת הבמה קולינריה שאף בעל חיים לא סובל למענה, חוזר להתקיים זה הפעם החמישית בישראל • השנה צפויים להגיע אליו כ- 100 אלף משתתפים

"ויגן פסט" - הפסטיבל הטבעוני שנחשב הגדול בעולם - חוזר לתל אביב בפעם החמישית. האירוע של עמותת ״ויגן פרנדלי״ בשיתוף עיריית תל אביב ייערך השנה בגני יהושע בפארק הירקון בין התאריכים 21-22 ביוני בשעות 23:00-17:00. בשנה שעברה הגיעו לפסטיבל 80 אלף מבקרים. הבחירה לקיים אותו הפעם בפארק הירקון נעשתה במטרה לאפשר ליותר מ-100 אלף מבקרים להגיע אליו השנה ובכך לשמור על מעמדו כפסטיבל הטבעוני הגדול בעולם.

ויגן פסט בשנה שעברה,

האירוע, ששם בקדמת הבמה קולינריה טבעונית, ישלב השנה יותר מ-100 דוכני מזון ומסעדות טבעוניות. הן יציעו במחירים נוחים לכל כיס מנות מוכרות שנמכרות בהן ומנות חדשות שייחודיות לפסטיבל. בין היתר, השתתפו בפסטיבל המסעדות: אנסטסיה, קפה האנוי, 416, green roll, MISS- V, מקסיקנה, משק ויילר, משק ברזילי וגודנס.

בין השאר, משק ויילר ימכרו בפסטיבל את השניצל בפיתה המפורסם שלהם, שבשנה שעברה יצר תורי ענק (אז כל מי שלא הספיק - יכול להספיק השנה). ויולייף, שמוכרים גבינות טבעוניות - ימכרו בפסטיבל מנות של מק&צ'יז מיוחדות וצבעוניות עם גבינת מוצרלה, צ'דר ופרמזן בצבעי הגאווה.

טבעות ׳קלמארי׳ טבעוני של 416, צילום: באדיבות מסעדת 416

בנוסף לדוכני המזון והמסעדות שיככבו באירוע, הוא יכלול מתחמי פעילות שונים ומגוונים שהקהל הרחב יוכל לקחת בהם חלק בחינם. לצד אוכל טוב, יוכלו המשתתפים גם ליהנות במקום ממוזיקה מצוינת. הזמרת נונו, למשל, תופיע על במת הפסטיבל בתאריך 21 ביוני לצד להקות ואמנים נוספים שיופיעו על במה זו לאורך היומיים בהם יתקיים האירוע. הכניסה להופעות חינמית.

מנה של מסעדת miss-v שתהיה בפסטיבל, צילום: באדיבות מסעדת MISS-V

בין המתחמים המיוחדים בפסטיבל, יוקם בו בפעם הראשונה מתחם של ספידייטינג והיכרויות שיפעל ביום הראשון לאירוע ויציע סבבים קצרים של היכרויות; יהיה בו מתחם הילדים שיכלול הפעלות, פינות יצירה, מופע קרקס, הופעות, ושעות סיפור; מתחם בישול שיארח סדנאות בישול ייחודיות בהובלתם של שפים ובלוגרים מוכרים; מתחם הרצאות שיארח, בין היתר, פאנל מיוחד על עתיד עולם המזון, בהשתתפות אנשי הפוד טק המובילים בישראל; ועוד ועוד.

״כבר בשנה שעברה גילינו שאחוז נכבד מהמבקרים (באירוע) אינם נמנים על הקהל הטבעוני״, אמר עמרי פז, מייסד עמותת ״ויגן פרנדלי״ והוסיף: ״אני קורא, גם השנה, לכולם להגיע ולחגוג בפסטיבל אוכל ייחודי, מרתק וטעים במיוחד, שאף בעל חיים לא סבל למענו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...