עבור חובבי עוגות הגבינה, שבועות הוא יום חג של ממש. מגוון האפשרויות בקונדיטוריות השונות הוא בלתי נדלה, ואפשר למצוא שם את כל השילובים האפשריים בעוגה אחת.
לשולחננו הגיעו עוגות גבינה רבות, ולפניכם העוגה שהגיעה אל המקום העשירי, לאחר שנבחרה מבין 10 עוגות במבחן טעימה עיוור.
מקום עשירי: עוגת טנא עם קרמו מנגו ופסיפלורה, ג'לי פסיפלורה ושנטילי לימון של מימי
ביקורת: עוגה פריכה וטובה. הקרם הפירותי מרענן וחמוץ, ולמרות זאת העוגה בסל הכל מתוקה מאוד. הגבינה משתלבת נהדר עם הפירות, והשילוב עם הקצפת מסביב תורם להוספת טעם שמנתי לעוגה.
מחיר: 132 שקלים לקוטר 20 ס"מ
ציון: 6.7
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו