פסטל ממסעדת "זלמניקו" | צילום: חיים יוסף

מפגשים בין מסעדות וסדנאות מסקרנות: פסטיבל המטבח הישראלי חוזר

במסגרת המהדורה השנייה של הפסטיבל, יתקיימו מפגשים קולינריים בין מוסדות אייקוניים למסעדות מדוברות חדשות, סיורים סביב דיאלוגים קולינריים, מפגשים עם שפים ועוד • כל הפרטים

פסטיבלי אוכל הם תמיד דבר טוב, והנה אחד נוסף שאליו נוכל להגיע בתיאבון גדול: פסטיבל המטבח הישראלי חוזר לסיבוב נוסף, אחרי שנחל הצלחה מרשימה בשנה שעברה, אז התקיים בפעם הראשונה.

במסגרת הפסטיבל, שיתקיים בתאריכים 30-20 בנובמבר, יתקיימו סדרת מפגשים קולינריים במסעדות מדוברות חדשות לבין מסעדות אייקוניות, למשל מפגש שבו מסעדת "טאיזו" תפגוש את חנן מרגילן (זוכה "מוסד הקולינריה המצטיין" בטקס פרסי המטבח הישראלי בשנה שעברה), "פרא" (שזכו בשנה שעברה בפרס המסעדה החדשה המצטיינת) יארחו את עזבה מכפר רמא ו"קילומטראז'" הצעירה תארח את קיטון הוותיקה.

אנשי המסעדות "פרא" ו"עזבה", צילום: אחיקם בן יוסף

כמו כן, בפסטיבל יתקיימו כמה אירועים מיוחדים, בהם סדרת ארוחות לקידום שיח נשי חדשני במטבחים בהובלת שפית אביבית פריאל וסוגת, שיארחו את הדור הבא של השפיות בישראל; מפגש עם השף רז רהב; סדנאות אינטימיות עם מלכות המטבח הביתי רותם ליברזון, תמרה אהרוני וקרן אגם; סיורים סביב דיאלוגים קולינריים מהרי יהודה ועד נצרת, ועוד.

הפסטיבל ייחתם ב-12 בדצמבר, אז יתקיים טקס הענקת פרסי המטבח הישראלי, שבו יוענקו 18 פרסי הצטיינות בשלל קטגוריות בתחומי המסעדנות, החדשנות, הייצור והמדיה.

גל בן משה ויהודה ארג'ואן, צילום: גרטל שיינר
מנת דיאלוג של המסעדות "פרא" ו"עזבה", צילום: אחיקם בן יוסף

כנותני החסות הראשית של הפסטיבל, מציעים באמריקן אקספרס כרטיסים במכירה מוקדמת לאירוע, ו-150 שקלים הטבה לאירועים השונים: ארוחות, סדנאות, סיורים ועוד. מחירי האירועים נעים בין 228-468 שקלים לסועד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...