16 שעות ביום בטיקטוק: רובי מיכאל מגיע ל"פה גדול"

המדור שמחטט בהרגלים הקולינריים של משפיעני האוכל חוזר לעונת בינג' - חגים • אחרי שעבר בשלום את אולפן העוגות שלנו, הטיקטוקר מספר על החוויה שהוא מתחרט עליה מתאילנד, המסעדה שהוא מכיר ואנחנו לא והגעגועים לסבא הצייד

רובי מיכאל, צילום: אלבום פרטי

אתם עוקבים אחריהן ואחריהם ברשתות החברתיות בלי הפסקה, מבלים בהופעות שלהם, קונים קולקציות אופנה שלהן, מחקים ומכינים מתכונים שיצרו, או, לגמרי בצדק, סתם נהנים לספק את יצר המציצנות אחר אורח החיים המסקרן והצבעוני שלהם. אבל מה עם האוכל?

בדיוק למשבצת הזאת נכנס מדור "פה גדול", המדור ששואל את הבלוגרים והמפורסמים (או מציק, תלוי את מי שואלים) את כל השאלות הקלות והכבדות על ההרגלים הקולינריים שלהם: מה הם לא יאכלו בחיים, איפה יהיו מוכנים לאכול כל החיים, ואפילו איזה ירק בחיים לא ייכנס אליהם הביתה. האורח הפעם: הטיקטוקר, המתכונאי, הפודי ובעיקר המאורס הטרי, רובי מיכאל. מתחילים

לכל הכתבות במדור "פה גדול"

מה אתה הכי אוהב לאכול?
לצערי הכל
מה לא תאכל בחיים?
בני אדם
מה היית מוכן לאכול כל יום עד סוף ימיך?
מוכן לחיות על הקובה של אמא
משהו שאתה מת לנסות ולא ניסית?
בינתיים כל מה שרציתי כבר טעמתי
מה הדבר שהכי הצטערת שאכלת?
שמן צ'ילי בתאילנד שכמעט שלח אותי לגיהינום
מאכל שאתה לא סובל וכולם אוהבים?
ממתקי גומי
המאנצ' המושלם?
קסטה
הגילטי פלז'ר הקולינרי שלך?
שווארמה בלאפה עם מלא טחינה

@rubimichael1#מפרום#מוסקה#יאמי#CapCut♬ original sound - Rubi Michael

חמש המסעדות האהובות עליך (לאו דווקא בארץ)
‏Ristorante moma - איטליה, רומא
‏Jy’s - קולמר, צרפת
‏Sw - לאס וגאס, ארה"ב
‏Five star J - פאטאיה, תאילנד
CASA SGARRA - טרני (דרום איטליה)
בונוס בארץ:
אדלינה שבקיבוץ כברי
המקום הכי טוב שאנחנו לא מכירים ואתה כן?
בחו"ל:
יוון, אתונה - הקבב של MISAFIR
בארץ - פלאפל שלמה - גבעת שאול, ירושלים
מה אוכלים אצלך בארוחת שישי?
אוכל מבושל ביתי, בכל פעם תבשילים שונים אבל תמיד יש מנות של בשר, עוף, דגים, והאמת שאני תמיד גונב מהאוכל של הילדים - שניצלים, משה בתיבה וכו'.
המטבח האהוב עליך?
חצוי בין איטלקי לאסייתי
שף שאתה מעריץ ולמה?
גורדון רמזי - בגלל הדרך, ההשקעה והעבודה הקשה.
מי אתה חולם שיבשל לך?
סבא שלי יוסף ז"ל, שהיה צייד - הייתי רוצה לצאת איתו לצוד ולאכול סביב המדורה.
חי או מת, עם מי אתה חולם לשבת לבירה/יין?
הייתי שמח לשבת עם אילון מאסק על כוס יין
ג'אנק פוד או מסעדת שף?
מסעדות שף

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Rubi Michael (@rubimichael1)

פיצה או המבורגר?
אבא או אמא? שאלות שלא שואלים... אבל התשובה תלויה במקום ובזמן.
בית קפה אהוב ואיזה קפה אתה שותה?
אני בעד עגלות קפה ולא רשתות, מזמין בדרך כלל מקיאטו
היעד הקולינרי הכי שווה שהיית בו?
רומא
הדבר הכי מוזר שאכלת בחו"ל?
אין מבחינתי דבר מוזר לאכול, הכל בעיני המתבונן והתרבות שבה אתה נמצא.
יעד קולינרי שאתה חייב לטוס אליו ולא היית בו?
חד משמעית יפן

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Rubi Michael (@rubimichael1)


אינסטגרם או טיקטוק?
טיקטוק
כמה שעות אתה משקיע ביום ברשתות החברתיות?
16, אבל בשבת לא
ההודעה/תגובה הכי מרגשת שקיבלת
"מתכון שאמא שלי ז"ל הייתה מכינה וניסיתי להכין - יצא בדיוק אותו דבר תודה" על לחם אדום כורדי
ההודעה/תגובה הכי רעה שקיבלת
האמת שיש לי עור של פיל, אבל מתסכל אותי מאוד שכותבים לי "אין מתכון" וסה"כ צריך ללחוץ בפוסט "קרא עוד"
ההודעה/תגובה הכי הזויה שקיבלת
כל התגובות בטיקטוק הזויות ומצחיקות בו זמנית, מוזמנים לראות בעצמכם
מה השאיפות שלך?
חופש כלכלי

כן או לא?
טיפים - משאיר טיפ מכובד.
חלוקת מנות - תמיד לחלוק ומי שלא רוצה, זאת הפעם האחרונה איתו.
לשבת לבד בבר או מסעדה - אין סיכוי
כשרות - אני אוכל לא כשר, אבל כל המתכונים והמסעדות שהיו לי כשרים
סודה - כן
אבוקדו - כן
מיונז - כן
מרציפן - רק אם זה לא תעשייתי, לתעשייתי יש טעם לוואי שמשגע אותי
ג'חנון - כן
גפילטע פיש - לא, חסר טעם ותופס מקום יקר בקיבה לדברים אחרים
בייקון - כן
כמהין - כן (והרבה), לאוהבי הכמהין ממליץ לבקר במסעדת AD HOC ברומא

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר