Loading...

צילום: משה בן שמחון

ווסאבי וחתולים: גלידות מיוחדות מהמטבח היפני

ה"פייסטרי בוקס" של נורית צ'יטיאת הוא נווה מדבר של אסתטיות בלב אזור תעשייה תל אביבי • לצד כל הקינוחים והלחמים המיוחדים, היא השיקה לאחרונה קולקציית גלידות מפתיעה, ואנחנו היינו חייבים לבוא ולבדוק מקרוב

לפני מספר חודשים נפתח מקום מסקרן במיוחד ברחוב ריב"ל התל אביבי, לב אזור התעשייה, המשרדים והמוסכים של יד חרוצים. "פייסטרי בוקס" קראו לו, ותוך זמן קצר, כשנפוצה השמועה על מקום שמשלב את המטבח הצרפתי והיפני, שונה בנוף המקומות המתוקים שנפתחים פה בתדירות גבוהה, אפשר לומר שכולם הגיעו, ובצדק.

כעת, לקראת הקיץ הלוהט שמצפה לנו, נורית צ'יטיאת משיקה קולקלציית גלידות בטעמים מפתיעים ומיוחדים, כאלה שנדיר למצוא בגלידריות אחרות שנפתחות תחת כל עץ רענן במדינה. לגמרי סיבה לבוא לביקור לא?

הגלידות של פייסטרי בוקס, צילום: יחצ

בתפריט:
גלידות לקקן בצורות של כפות חתול או פרצוף חתולי, פיינטים משפחתיים בקופסאות מהודרות בטעמים של: מאצ'ה, וואסבי, מנטה שוקולד, למון גראס, גלידת הל (שממנה ניתן להכין גם אפוגטו)
עוד טעמים: אוקינאווה סיסולט עם סירופ קרמל שקוף (גלידת וניל בצבע כחול פסטל)
בנוסף, יש ארטיקים בצורות של חיות:
גלידות תות בציפוי שוקולד- חתול, גלידת וניל בציפוי שוקולד- כף רגל חתול.
קרמבו מרשמלו- עוגייה, גלידת מרשמלו מעושנת בציפוי שוקולד (18 ₪ ליחידה)
קרמבו מאצ'ה קפוא 15 ₪ ליחידה)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...