מתרחבים. שרי אנסקי | צילום: נמרוד ארונוב

דגים ונהנים: דוכן הכריכים האהוב פותח סניף שני בתל אביב

שרי הרינג, דוכן כריכי הדגים של שרי אנסקי, פותח בשרונה מרקט סניף שני • וגם: המבורגר חדש ומסקרן בחדרה ושתי מסעדות בשר צפוניות מסקרנות • המקומות החדשים שאתם חייבים להכיר

סניף חדש לשרי הרינג בשרונה מרקט

דוכן הסנדוויצ'ים המצליח של שרי אנסקי ויזם הנדל"ן אייל אמיר (בעלה של בתה, מיכל אנסקי) מתרחב ופותח סניף שני בישראל, הפעם בשרונה מרקט, שנחשב לשוק האוכל המקורה הגדול בישראל. הסניף השלישי, אח טרי לזה שבשוק הנמל בתל אביב ולסניף בניו יורק, הוא חלק מתוכנית התרחבות במסגרתה עתידים להיפתח סניפים נוספים בערים כמו לונדון, ניו יורק ואפילו ירושלים.
בשרי הרינג בשרונה יוגשט חמישה סוגי כריכים על טהרת הדגים המלוחים והכבושים, ולראשונה גם שלושה מיני כריכים, סוג של תפריט טעימות:

בין הכריכים שיוגשו בו:
כריך הרינג הולנדי: חמאה, שמנת חמוצה, בצל לבן, בצל ירוק, צ‘ילי חריף
כריך טונה מעושנת: מיונז, לימון סחוט, בצל לבן, בצל ירוק, צ‘ילי חריף
כריך סלמון מעושן: חמאה,שמנת, בצל לבן, בצל ירוק, לימון סחוט, מלפפון, צ‘ילי חריף
כריך סלט טונה חריפה: סלט טונה מהמתכון הסודי של שרי אנסקי, בצל לבן, בצל ירוק, מלפפון, צ‘ילי חריף.
כריך ספיישל: משתנה אחת לחודש (אנשובי, שפרוטים, סרדינים, סנדוויץ' טוניסאי ועוד)
מחיר: 49 שקלים לכריך

כריך של שרי הרינג, צילום: נמרוד ארונוב

חביבי בורגר - גדרה

גדרה על המפה? ייתכן מאוד שכן. מזללת המבורגרים חדשה ומסקרנת במיוחד נפתחה בעיר, ואנשי המקום טוענים שמדובר בקציצה המושלמת. הבעלים של ההמבורגרייה הוא צחי צוק, בעלי מלון ליר סנס ומסעדת אברטו הסמוכים.

במקום למעלה משישה סוגי המבורגרים עם תוספות לא לגמרי שגרתיות (וגם שמות לא שגרתיים), לצד תוספות כמו חביביפרייז (צ'יפס חריף), שעועית מטוגנת וסלט חסה. אופציה מעניינת הניתנת במקום היא גם הזמנה מחלון הדרייב אין.

בין המנות במקום:
המבורגר סאחי: מנתחי בקר מובחרים.
המבורגר סחבק: איולי כוסברה וקריספי בצל סומק.
המבורגר אסלי: קטשופ מטבוחה, חציל בציפוי פריך, צנון ובצל כבושים.
המבורגר יא וואלי: איולי פלפל צ'ומה, בצל מטוגן, פלפל חריף וקונפי שום.
המבורגר אכבר: אונטריב מפורק שבושל 12 שעות בציר שזיפים, איולי טבסקו עלי רוקט ובצל, מוגש בלחמנית המבורגר.
המבורגר ג׳ונם: איולי לימון כבוש ושבבי תפ"א בתיבול בהרט.

חביבי המבורגר - H.B.B
הרצל 3 גדרה (תחנת דלק סד״ש)
טל': https://hbburger.co.il/| 08-622-5622

חביבי בורגר, גדרה, צילום: גל זהבי


אומניה - דיר אל אסד

אומניה, משאלה בערבית, היא מסעדת שף בשרים גלילית חדשה שאותה הקים פאדי דאבח, כן, דאבח הזה של הבשר, ומוביל אותה השף יוסף זוזו-חנא (מגדלנה). השילוב של מסעדת בשרים עם "גלילית" אמור לייצר לנו מנות קצת שונות ממסעדת בשר רגילה ואכן נמצא פה לא מעט מנות כאלה.
הסועד שמגיע למסעדה מגיע, לדבריהם, למסע חווייתי הכולל, בין היתר, מקרר עם נתחים מובחרים של עגלות אנגוס מהעדר הפרטי של פאדי, חדר יישון מיוחד ועוד.

ולעניין האוכל, בין המנות נוכל למצוא טחול טלה ממולא, קטאייף לחי עגלה עם קישוא מטוגן, שקדי עגל על גריל פחמים וקרם תירס ועוד. גם המתוקים במקום מיוצרים במטבח בעבודת יד ומדי בוקר. החל מפנקוטה מיוגורט כבשים ועד לבסבוסה קוקוס ונשיקות קטאייף ג'יבן ואנגליז חם.

כתובת- דבאח mall דיר אל אסד (יציאה במחלף מכביש עכו כרמיאל)
טלפון- 077-9386217‬‬

אומניה, דיר אל אסד, צילום: אנטולי מיכאלו

JJ סטייק האוס - נצרת
עוד מסעדת בשר צפונית חדשה היא JJ סטייק האוס, שממוקמת בכיכר המעין בנצרת. על המטבח מנצח השף ג'וזף מנסור, שאולי זכור לכם לטובה מהתוכנית MKR המטבח המנצח. מנסור חבר לג'ריס מילאד, מבעלי "האטליז המודרני" בנצרת, והשתיים פתחו מסעדת בשר מסקרנת, גם ביחס לאזור וגם בכללי.

בין המנות: נתחי בשר איכותיים על הגריל וממעשנת, אסאדו בבישול ארוך, טבעות בצל מוגנות, רצועות פילה עם פטריות, בצל סגול, שום ברוטב קאווה וערמונים, ראש כרובית עם פיצוחים וטחינה, חלת בצל ועוד הפתעות.
רחוב הגליל 1 נצרת - כיכר המעיין

פיקניה ובריסקט מהמעשנת -JJ סטייק האוס, צילום: יחצ תיירות נצרת
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...