Loading...

צילום: רן שאולי

סיפור ההצלחה היווני של גרקו הגיע לאילת

בעיר שרבים מהעסקים הקולינריים באזוריה המתוירים סובלים מחוסר יציבות, נפתח כעת "סניף" עצום בגודלו בשיתוף פעולה של היזם צביקי עשת וישרוטל • הגענו למקום, טעמנו קצת אוכל יווני ובדקנו איך הקהל האילתי והתיירים שמגיעים לעיר מגיבים לפתיחה

אחרי פתיחה מוצלחת של ה"גרקו ביץ'" התל אביבי בחוף פרישמן, מגיעה הגרסה האילתית, ובענק. המסעדן צביקי עשת, בעלי גרקו, חבר לישרוטל ופתח סניף עצום בגודלו בטיילת הדרומית, בחוף רויאל ביץ'. התפריט היווני הוא אותו התפריט, עם כל ה"חשודים המיידים" מהקולינריה היוונית השמחה. המסעדה תגיש אוכל עד קו החוף וגם בשולחנות שלה, כולם עם נוף לים כמובן. כך שלמעשה מדובר על מאות אורחים פוטנציאליים.

לצד אלו, בדומה לגרסה התל אביבית, נמצא גם דוכן אוכל מהיר המציע גירוס, סובלקי וקיימאקי ישר מהמטבח, קוקטיילים רבים ותפריט מגוון שכאמור, יגיע עד מיטות השיזוף בקו החוף, ולא רק.

גרקו Beach
טיילת רויאל ביץ', אילת
טלפון להזמנות: 077-9906969

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...