כנראה שהיה שווה לעזוב את ת"א: המסעדה החדשה של אוהד לוי

השף, שבעברו הוביל מסעדות כמו צ'יקטי וסושיאל קלאב, עד שעבר לגור בערבה, כיכב בריאליטי "המסעדה הבאה" ופרש בחצי הגמר • כעת הוא משיק את "מאמו", בר מסעדה אילתי על טהרת התוצרת המקומית של אזור הערבה • זה מה שמחכה לכם שם

מסעדת מאמו של השף אוהד לוי, צילום: מידן גיל הרוש

השף אוהד לוי כיכב בעונת הבכורה (והיחידה עד כה) של תוכנית הריאליטי "המסעדה הבאה", עד שהפתיע ופרש בחצי הגמר למרות שהיה אחד הפייבוריטים לזכיה. רבים מהצופים הופתעו מהיכולות שלו אבל מי שאכל את האוכל שלו במסעדות כמו הצ'יקטי, הסושיאל קלאב או רבות אחרות, כלל לא הופתע.

לא מזמן הוא עזב את המרכז עם משפחתו, עבר לגור בערבה, השתקע באזור והתאהב בו. כעת הוא פותח באילת את המסעדה הראשונה שלו. תכירו את MAMO. המסעדה קרויה על שם סבו האילתי של לוי, שהיה דמות אילתית מפורסמת ואף נחשב לאחד ממקימי העיר.

מדובר בבר מסעדה עם אוכל ים תיכוני, קוקטיילים, יינות והמון אוכל שכל כולו על טהרת חומרי הגלם של אילת והערבה. המון מהאוכל במקום נעשה בעבודת יד. דברים כמו דגים מעושנים, נקניקים, ירקות מותססים ולחמים. הירקות גם כן מהאזור (מה שאפשר) וכך גם הדגים והבשרים.

מסעדת מאמו של אוהד לוי, צילום: מידן גיל הרוש

תפריט המקום כולל מנות דגים כמו דג ים נא עם ירקות מהאש, צ׳ילי מותסס וקרם פרש של אזגורי, מנות ״לחם מהגריל״ כמו פאן טומאט של סלט עגבניות ולחם, מנות פסטה, כמו כיסונים רכים של דג קצוץ בציר לוקוס עם עגבניות שרופות, ועוד.

לוי מספר: ״כבר הרבה זמן רציתי להקים מסעדה שתארח כמו שאני מארח חברים בבית שלי. בשמחה, אדיבות ועם הרבה אוכל טעים שכולם אוכלים יחד אפילו עם הידיים. מקום בגובה העיניים, עם מוזיקה טובה ואווירה שמחה. רבות מהמנות נולדו מהשראה שקיבלתי במסעותיי לאורך הים התיכון. הכוכבים בתפריט הם ירקות, דגים ופירות ים נאים, כבושים, מעושנים או שוחים ברוטב, התפריט מהודק וכל מנה בו היא תוצאה של מחשבה, כנות ומלוא תשומת הלב".

מסעדת מאמו של השף אוהד לוי, צילום: מידן גיל הרוש

כתובת: רחוב אגמונים 10, אילת. מלון STAY.

טלפון: 0552216062

זמני פעילות: ימים שני עד שבת בשעות 19:00 עד אחרון הלקוחות.

ניתן להזמין מקום בוואצאפ או אונליין

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר